Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Witam. W zawiązku z imprezą organizowaną przez ATM S.A Data Center Forum 2011 -> http://www.atman.pl/data_center_forum Chciałbym się zapytać kto z forumowiczów będzie uczestniczyć w tym event 'cie ? Pozdrawiam. ps. jak by ktoś chciał się zabrać od strony Kielce - Skarżysko - Radom Jadę autem osobowym, zatem zabiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Znasz jakiś plan tej imprezy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Znasz jakiś plan tej imprezy ? http://www.atman.pl/data_center_forum/program Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Miłosz, a ty wpadasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Czy osoba z zewnątrz,nie pracująca w żadnej z firm ma szanse dostać zaproszenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 Witam, Ja się osobiście wybieram na dwa dni. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 Ja się osobiście wybieram na dwa dni. A nie osobiście też będziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 A można dwie osoby zapisać ? how ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 Czy osoba z zewnątrz,nie pracująca w żadnej z firm ma szanse dostać zaproszenie? Ciężko powiedzieć. Witam, Ja się osobiście wybieram na dwa dni. Pozdrawiam Czy jest możliwość "syknięcia się ?" A można dwie osoby zapisać ? how ? Każdy osobiście musi się zarejestrować, ponieważ później Pani Marta z ATM S.A dzwoni do każdego i informuje o rejestracji i potwierdzenie udziału. Czyli jest "segregacja" tylko wybrane osoby dostają się na imprezę, na jakich zasadach odbywa się selekcja nie wiem Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MK_ 23 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 Witajcie, również będę / Pozdr MK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 No to może zróbmy również mały meeting wht, jakis aparat wezme, kilka fotek sie zrobi, popijemy, pojemy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 Czemu nie Podaję maila bezpośrednio do mnie piotr@netcase.pl. Możemy się wymienić telefonami i spotkać w dniu imprezy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 Miłosz, a ty wpadasz ? No zastanawiam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedDevil 19 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 (edytowany) Jeżeli ktoś chce zabrać się we Wrocławiu to zapraszam - chętnie posłużę jako taxi Edytowano Maj 6, 2011 przez RedDevil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 Ja mogę zaoferować transport z Zamościa/Lublina, jeżeli będzie ktoś chętny to maila podałem wyżej. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 19, 2011 (edytowany) Ostatnio maila otrzymałem... Trochę się robi iventów ... Chciałbym zaprosić Państwa do wzięcia udziału w konferencji "Data Center Forum 2011" organizowanej we Wrocławiu w dniu 30 Maja (Poniedziałek) przez Emerson Network Power, właściciela firmy Avocent. Jeden z tematów - "Zarządzanie Infrastrukturą Data Center" - prowadził będzie Tilo Kaschubek, Avocent Country Manager na rejon Europy Wschodniej. http://www.emersonnetworkpower.com/en-EMEA/About/Events/Pages/DataCenterForum-Poland.aspx Edytowano Maj 19, 2011 przez RuFiK (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 19, 2011 gorzej z ich jakością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2011 Ja jadę na 2 dni i jadę autem z Katowic mogę kogoś zabrać w punkcie startu wycieczki lub też po drodzę . Wyjazd koło 4-5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 Witajcie. Czy coś się zmieniło co do osób które będą na konferencji. Oraz przypominam o spotkaniu i wypiciu po kielichu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 zróbcie może jakaś liste kto jedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 Osoby które będą na spotkaniu. Bardzo proszę o kontakt na PW. Może ustalimy jakieś miejsce spotkania ? Czekam na info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reQuorter 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Jestem mało znany na forum i w ogóle w branży, ale też się zjawiam... =] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Jestem mało znany na forum i w ogóle w branży, ale też się zjawiam... =] Podeślij mi kontakt do siebie na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 Widzimy się jutro rano Ja wyjeżdzam za 5 godzin. Jak coś to pw z numerem telefonu i możemy się tam spotkać z zainteresowanymi Cya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 26, 2011 Fajnie było, po porannej pobudce jeszcze we krwi 0.14 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach