zibra 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2005 Witam! Chciałem przetestować panel administracyjny plesk na stronie producenta, ale chyba mam zablokowany port 8443 bo wyskakuje error: acces denied. Czy wiecie jak sobie z tym poradzić? Wyłączam firewalla i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2005 Uwaga: Jeśli masz problem z połączeniem się ze stroną Demo Plesk 7, sprawdź swoje połączenie przez porty 443 lub port 8443. Zwykle te pory są blokowane przez wszelkiego rodzaju firewalle (zapory ogniowe) dostawców internetu. Skontaktuj się z sales@swsoft.com lub certyfikowanym sprzedawcą SWsoftu w twoim regionie aby otrzymać pełny klucz do testowania. ze strony SWsoft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zibra 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2005 chyba nie do końca rozumiem :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2005 a internet masz przez sieć lokalną czy jakieś NEO ? Mozesz mieć port zablokowany przez admina sieci wtedy sam sobie tego portu nie odblokujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zibra 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2005 Mam Dialog DSL. To znaczy, że jeżeli to demo mi nie zadziała to i panel na zakupionym serwerze też? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moDell 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2005 Pewnie zależy gdzie będzie stał ten wykupiony serwer, czy dostawca będzie blokował porty. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia czy w DialogDSL blokowane są jakiekolwiek porty, tym bardziej port 443, który jest podstawą działania protokołu HTTPS (raczej nie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2005 Możesz również skorzystać z proxy, co może pomóc. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2005 Witam! Chciałem przetestować panel administracyjny plesk na stronie producenta, ale chyba mam zablokowany port 8443 bo wyskakuje error: acces denied. Czy wiecie jak sobie z tym poradzić? Wyłączam firewalla i nic Od kiedy wyfiltrowanie portu objawia się komunikatem "access denied"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach