Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Michał96

Tani hosting

Polecane posty

Wymagania:

Przestrzeń dyskowa: co najmniej 1gb

Transfer : tak z 10 gb co najmniej

Cena: do 20zł miesięcznie chyba się coś znajdzie

Serwer z niewysokim loadem

i jeszcze przyda się przejrzysty regulamin oraz jasne limity CPU lub jego rdzenia

Zapraszam do nas:

cPanel: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww

DA: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww_da

Kody promocyjne:

WIOSNA - uprawnia do 10% zniżki przy rocznej opłacie dla serwerów z cPanel

50% - uprawnia do 50% zniżki przy opłacie rocznej dla serwerów z Directadmin

a co sądzicie o jupe.pl, lokalizacja to Niemcy więc bliżej niż Francja, najtańszy pakiet mi odpowiada tylko powiedzcie mi jakiej wielkości forum na phpbb3 / przemo / punbb utrzymam na tym koncie (limit cpu/rdzenia to 2%)

bardzo mnie martwi jeden punkt regulaminu:

22.Robienie kopii bezpieczeństwa pozostaje w gestii klienta i to on jest odpowiedzialny za jej aktualność. Usługodawca wykonuje regularne backupy, lecz udostępnione zostają tylko w razie awarii serwera lub za uiszczeniem należnej opłaty zgodnie z cennikiem

jak to wygląda w przypadku awarii, bo z tego co napisane jest to dają mi kopie i dalej radź sobie sam ?

W przypadku awarii firma korzysta z własnych kopii. Nie ma jednak obowiązku Ci jej udostępnić, lub może za odpowiednią opłatą.

To standardowy regulamin, kopie zapasowe powinieneś zawsze wykonywać samodzielnie.

Przeważnie firma przywróci Ci taką kopię, o ile będzie taka potrzeba.

a ten kod promocyjny w mzone (50%) to jest ważny tylko podczas pierwszej płatności ?

Tak ,przy platnosci rocznej na serwery z DA.

jak to wygląda w przypadku awarii, bo z tego co napisane jest to dają mi kopie i dalej radź sobie sam ?

W rzeczywistości wygląda to zupełnie inaczej. Regulamin jest już stary, wymaga zmian. Backupy są co 24h i dostępne dla klientów każdej chwili:)

Gość Astron

To czas zmienić regulamin, myślę że najpierw regulamin powinien być aktualny, bo zostawia furtkę w razie nie wywiązania się z "umowy".

Nie jest to na niekorzyść użytkownika, więc nie widzę powodu, szczególnie gdy kopie zapisane są w ofercie. Zmiana regulaminu tak hop-siup nie wchodzi w grę.

Gość GrandBB

Michał96 zapraszam do: http://grand-host.pl/

tick.png cPanel po Polsku,

tick.png codzienne kopie bezpieczeństwa - w razie problemów przywracamy i nie pobieramy dodatkowych opłat, jeżeli chcesz to robisz kopie bezpieczeństwa jeśli nie zawsze możesz napisać Bilet Pomocy i z danego dnia dane zostaną przywrócone,

tick.png konto masz aktywne zaraz po zamówieniu i zaksięgowaniu środków na naszych kontach (ewentualnie wystarczy potwierdzenie),

tick.png serwery Francja (OVH),

tick.png Pomoc Techniczna 24/7 (maile, smsy, bilet, dzwonek do drzwi :))

tick.png brak podatku - płacisz ceny detaliczne te które są podane na stronie,

Oferta bez ograniczeń: http://grand-host.pl/hosting/bez-ograniczen.html

W przypadku pytań pozostaję do dyspozycji.

Gość Studio v220

Zapraszam do Studio v220, adres w stopce. Panel ISPconfig.

kurde, nie widze opcji edytuj

jest jeszcze jakis hosting w którym od razu mam aktywne konto ?

Michał, przecież Twoje konto jest nie opłacone u nas, jak chcesz mieć aktywowane bez opłaty.

Podejrzewam, że chodzi o aktywację na okres testowy. Przynajmniej u nas tak to wygląda, że aktywujemy konto i czekamy 14 dni na wpłatę.

Kiedyś mieliśmy też w taki sposób, od jakiegoś czasu konto testowe jest osobne. Linki są na stronie i nawet w mojej stopce, więc raczej nie chodziło mu o konto testowe. Opcja płatności jest ustawiona na Paypal, jednak wpłata nie została zaksięgowana dla tego konta.

Kiedyś mieliśmy też w taki sposób, od jakiegoś czasu konto testowe jest osobne. Linki są na stronie i nawet w mojej stopce, więc raczej nie chodziło mu o konto testowe. Opcja płatności jest ustawiona na Paypal, jednak wpłata nie została zaksięgowana dla tego konta.

omyłkowo wybrałem taką płatnosć bo myślałem że jest jakiś test, ktoś kiedyś o taki wspominał na tym forum

teraz wybiorę kotno testowe i potestuje :)

Gość
ITL oferuje hosting, który spełnia twoje warunki, m.in: 2gb pojemności serwera i 120Gb transferu rocznego za jedyne 6.08zł/miesięcznie !

Konto testowe zamawiasz z tego linku: https://www.billing....cart.php?gid=17

Tamto konto kasuje, będziesz musiał ponownie złozyć zamówienie i wpisać dane.

Dziękuję za pomoc

przejrzałem wht pod kątem ofert i teraz mam wybór między trzema firmami : mzone, jupe.pl oraz webh.pl (pakiet za 15zł/rok)

mogę prosić o jakieś świeże opinie o tych firmach

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować