hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Witam. Poszukuję sprawnego hostingu, który utrzyma stronę firmową pod drupalem a w niedalekiej przyszłości do tego sklep. Mam 2 Hostingi na oku GlowaNet.pl - Plan Biznes 1 Castpol.pl - cp5g - ew. b5g Możliwe inne propozycje max . do 250 zł rocznie . Zgadzam się na otrzymywanie ofert od FIRM . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 GlowaNet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: Proponuję pakiet MZ TWO Konta na cPanel: http://www.mzhost.co.uk/index.php?d=kontawww Konta na DA: http://www.mzhost.co.uk/index.php?d=kontawww_da Kod promocyjny uprawniający do zniżki 50% znajdziesz w stopce! Oferujemy 14 dniowy okres testowy na każde konto, support 24/7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Głowanet. Jednak jeśli ma być tam duży sklep to radzę od razu zacząć się zastanawiać nad VPS. W takim przypadku polecę IONIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Czy masz jakieś konkretne wymagania dotyczące pojemności/transferu/inne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Zachęcam do skorzystania z oferty Webh.pl - Pakiet Premium. Standardowo jest za 350zł brutto rocznie, ale jak się Pan odezwie na PW to prześle kod rabatowy. Konta PREMIUM zakładane są na oddzielnych maszynach niż konta START i MEDIUM. Na chwile obecną żaden z klientów nie zrezygnował z tej usługi, a na rynku działamy od 2007 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Proponuję przyjrzeć się http://liderhost.pl na kod WHT dodatkowe 10% zniżki. Przy sklepie internetowym przyda się Panu więcej procent rdzenia, dlatego tymbardziej zachęcam do skorzystania z naszej oferty. Aktualna oferta dotyczy serwerów znajdujących się w serwerowni Hetzner (Niemcy). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Unix ? Stopka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Jak wirtualny (na początek warto, bo nie wiadomo jak to się rozwinie) to glowanet, jak VPS to ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Głowanet. Jednak jeśli ma być tam duży sklep to radzę od razu zacząć się zastanawiać nad VPS. W takim przypadku polecę IONIC Pierwsze 2 msc . Bez sklepu, jeżeli będą zapytania przez e-mail o sprzedaż internetową to wtedy się zabiorę za sklep . Co do wymagań to ok. 2-4 gb dysk . Możliwość zarządzania DNS, nie koniecznie . Nie wiem jak będzie z transferem ale gdzieś ok 20 gb na początek powinno starczyć . Bazy mysql 5-6 powinno starczyć. I żeby subdomen było trochę dużo . Myślałem nad postawieniem serwera w firmie . Dobry DSL . Ale jak przekalkulowałem wszystko to się nie opłaca , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liderson Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Pierwsze 2 msc . Bez sklepu, jeżeli będą zapytania przez e-mail o sprzedaż internetową to wtedy się zabiorę za sklep . Co do wymagań to ok. 2-4 gb dysk . Możliwość zarządzania DNS, nie koniecznie . Nie wiem jak będzie z transferem ale gdzieś ok 20 gb na początek powinno starczyć . Bazy mysql 5-6 powinno starczyć. I żeby subdomen było trochę dużo . Tak więc śmiało mogę zaprosić na stronę http://LiderHost.pl - Na stronie głównej znajdzie Pan odpowiednią ofertę dla siebie! Po wpisaniu kodu promocyjnego w trakcie zamówienia otrzyma Pan atrakcyjny rabat 10% Kod to " WHT " ewentualnie możemy udostępnić panu edycje DNS ! Zapraszam i Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Popracujcie jeszcze trochę nad tym liderhostem, jest 10:30 a ja czytam newsa który na stronie ma czas dodania - 12.31 Działacie "dzięki DirectAdmin"? a co oni wam panel za darmo dali?... :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Pierwsze 2 msc . Bez sklepu, jeżeli będą zapytania przez e-mail o sprzedaż internetową to wtedy się zabiorę za sklep . Co do wymagań to ok. 2-4 gb dysk . Możliwość zarządzania DNS, nie koniecznie . Nie wiem jak będzie z transferem ale gdzieś ok 20 gb na początek powinno starczyć . Bazy mysql 5-6 powinno starczyć. I żeby subdomen było trochę dużo . Myślałem nad postawieniem serwera w firmie . Dobry DSL . Ale jak przekalkulowałem wszystko to się nie opłaca , Jeśli tak, to na początek Głowanet i pakiet Starter+ a później ewentualne przeniesienie na VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Myślałem nad postawieniem serwera w firmie . Dobry DSL . Ale jak przekalkulowałem wszystko to się nie opłaca , Opłata za energię wyjdzie Ci bardzo drogo, nie warto. Jest pełno ofert za około 30-50 złotych rocznie, na parametry które podałeś. Taniej to już nic nie znajdiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liderson Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Popracujcie jeszcze trochę nad tym liderhostem, jest 10:30 a ja czytam newsa który na stronie ma czas dodania - 12.31 Działacie "dzięki DirectAdmin"? a co oni wam panel za darmo dali?... :> Posiadamy panel DIrectAdmin, działamy dzięki temu panelowi ponieważ każda nasza usługa hostingowa opiera się właśnie tylko o niego i to jest informacja że działamy dzięki temu ponieważ zauważ że pisze tam "Działamy" a nie partnerem jest lub sponsoruje nas Co do newsa działa poprawnie wiec nie widzę jakiś powodów pracy nad tym. Tak więc sumując wszystko chodzi poprawnie aby się o tym przekonać zapraszam na okres testowy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Co do daty - literówka, powinno być 27. Tekst poprawiony. Tak poza tym, to nie miejsce na offtop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Macie stronę na Joomli i datę wklepujecie ręcznie?... Aby nie robić offtopu juz bardziej polecę od siebie sprawdzone hosty w dobrej cenie: Proste.pl Unixstorm.org Vipower.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach