maniek015 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Co oznacza ten dopisek, przy ofercie unmetered w ovh.pl ? ** Nielimitowany transfer na łączach w peeringu, niski priorytet na łączach w "tranzycie"** proszę o wytłumaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 ** Nielimitowany transfer na łączach w peeringu czyli tam gdzie OVH ponosi tylko koszta techniczne przylaczenia (np PLIX) niski priorytet na łączach w "tranzycie"** - czyli ostatnie miejsce w kolejce tam gdzie OVH placi za masmo i za przylaczenie min do TPSA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Czyli co to oznacza dla mnie jako klienta? Jak to będzie wyglądać? Można jaśniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Oznacza to, że w przypadku np. abonentów TPSA istnieje duża szansa, że ping z tego serwera będzie wysoki, transfer niezbyt stabilny i nie za szybki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 dodatkowo jak padnie jedno połączenie z .pl i zrobi się wąskie gardło to naprawdę to poczujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 A OVH czasem nie ma peeringu do TPSA? Kiedyś o tym czytałem, że się dogadali w końcu, chyba że coś mi się poknociło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 W Frankfurcie mają ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2010 Czyli można brać tą ofertę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noodly 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2010 Może wypowie się osoba która korzysta z tego pakietu ? Dokładnie chodzi mi o transfery jakie realnie można osiągnąć i transfer sumaryczny serwera. Tj. czy z 95mbit/s da się osiągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach