maniek015 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Proszę o opinie o tej firmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Korzystałem tam z serwera vps. Wszystko działało poprawnie. Problemów nie miałem, więc z supportu nie korzystałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 A jakie są formy płatności wygodne dla nas polaków? Trzeba płacić od razu po zamówieniu? Jak z supportem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Ja płaciłem przez paypal, szybko aktywowali. Przecież napisałem, że nie korzystałem z supportu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Ile miałeś u nich VPS-a, zero problemów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Przez okres trzech miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Właśnie przenoszę się z usługami do SANTREXu. Muszę im przyznać - napisałem o 2 nad ranem z pytaniem o pingi do testów poszczególnych serwerów, odpowiedź uzyskałem w przeciągu 60 minut, dziś rano zapytałem o warunki finansowe współpracy, odpowiedź znowu w przeciągu 60 minut. W firmie pracuje Polak - pan Błażej. Uprzejmy Pan, więc support mamy nawet po Polsku. Jak tylko poznam firmę od środka - powiem jak się spisują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 Jak tylko poznam firmę od środka - powiem jak się spisują. I jak wrażenia po tym czasie? Na jakich maszynach lokują klientów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach