Skocz do zawartości
Oxido

Kupię panel ventrilo

Polecane posty

Witam, kupię jakiś dość mocno rozbudowany panel ventrilo (z formularzem zamówień - pod darmowe serwery vt), nie interesuje mnie panel (by marczak), który jest dostępny w sieci od kilku miesięcy.

Propozycje proszę wysyłać na GG: 26434269 lub PW (zawsze na niewidoku)

Panel "profesora" marczaka jest w necie ? Mógłbym Link na PW prosić ;D . a tak po za tym . To innych Paneli do VT nie znam polskich .

Oxido - 14-letni oszust, który wysyła pieniążki z konta mamusi, a następnie je "wycofuje", wysyła "lewe" potwierdzenia przelewu. Jeśli ktoś z forumowiczów został oszukany przez tego chłopczyka zapraszam na PW, ponieważ mam o nim troszkę informacji. Z tego co mi wiadomo oszukał już 2 osoby na ok. 200zł.

Jak ktoś jest takim idiotą, że honoruje screenshoty z systemów transakcyjnych, ewentualnie poglądowe zaświadczenia o operacjach (te bez dopisku że są to dokumenty bankowe nie wymagające pieczątki i stempla), ewentualnie takie ze statusem operacji "w realizacji" a nie "zrealizowane" to cóż, sam sobie jest winien...

Heh jak te dzieci szybko oszukują ;)

Cóż alkohol jest coraz droższy ;), jeszcze teraz ma podatek być większy o 1% to już wogule. :)

Gość RuFiK

Cóż alkohol jest coraz droższy ;), jeszcze teraz ma podatek być większy o 1% to już wogule. ;)

Nie letnim alco sie nie sprzedaje :)

Cóż alkohol jest coraz droższy ;), jeszcze teraz ma podatek być większy o 1% to już wogule. ;)

Nie letnim alco sie nie sprzedaje :)

Co drugi to lepszy.

Gość Webb

Tak to bywa...

A potem sprawy w sądzie,chłopak se ładnie "nabrudzi" w papierach..

@OT

Myślałem... że to dziewczyna.. :P

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się