Skocz do zawartości
Damian.

pytanie odnosnie przepisania dedyka z OVH

Polecane posty

Cześć,

Chciał bym się dowiedzieć na jakiej zasadzie po zakupie serwera dedykowanego od kogoś mogę go przepisać na siebie. 

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. 

mozesz jasniej napisac ?

Przykład kupuje od Ciebie dedyka z OVH załatwiamy tranzakcie poprzez allegro, dajesz mi dane dostępowe do konta i jak mam "przepisać" serwer z Ciebie na Siebie, z tego co mówił mi kolega że potrzebne są skany dowodów osobistych.

Właściciel serwera wypełnia formularz cesji i wysyła do nich do biura (OVH), Ty musisz przesłać do nich kopie dowodu wpłaty i chyba o ile dobrze pamiętam podpisany druk cesji. Po zakończonych procedurach serwer będzie podpięty pod Twój nick z OVH.

Właściciel serwera wypełnia formularz cesji i wysyła do nich do biura (OVH), Ty musisz przesłać do nich kopie dowodu wpłaty i chyba o ile dobrze pamiętam podpisany druk cesji. Po zakończonych procedurach serwer będzie podpięty pod Twój nick z OVH.

Jeśli jestem nieletni to jak prześlę im kopię dowodu? Troszkę skomplikowane , a jest może opcja że ktoś daje mi swoje konto i ja zmieniam wszystkie dane na swoje oraz e-mail i itp. Czy jest to niemożliwe

Off topic

Może mogli byście polecić inne firmy które udostępniają na podobnych warunkach i podobnych parametrach serwery dedykowane.

Jeśli jestem nieletni to jak prześlę im kopię dowodu? Troszkę skomplikowane , a jest może opcja że ktoś daje mi swoje konto i ja zmieniam wszystkie dane na swoje oraz e-mail i itp. Czy jest to niemożliwe

mógł bym uzyskać odpowiedź na powyższe pytanie?

Z góry dziękuje.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się