Skocz do zawartości
Rubin85

Serwer VPS pod Amxbans & Fast Download

Polecane posty

Jak w temacie. Parametry konta ? Nie wiem dokladnie jakie musza byc odpowiednie aby uciagnely amxbans i fd dlatego licze na wasze sugestie. Cena do 70zł

Dodam ze Hosting www odpada bo maja limity polaczen a amxbans nie zamyka owych polaczen.

Witam,

Plan VPS3 powinien wystarczyć (ewentualnie można zwiększyć limit transferu miesięcznego):

» 8 GB dysku twardego

» 300 GB transferu miesięcznego

» 256 MB ram (gwarantowane)

» 512 MB ram (burstable)

» Procesor - ok. 1.4 Ghz

» 1 własny adres IP

» Wirtualizacja OpenVZ

» System operacyjny Linux

» Panel HyperVM

» Polska lokalizacja

Cena: 24 PLN brutto / miesiąc

http://www.vps4u.pl

Z tego co się orientuje do amxbans jest potrzebne konto WWW bo VPS to za dużo robienia bałaganu.

Potrzebne musi mieć zewnętrzne połączenie z mysql. I podstawowe funkcje WWW

Z tego co się orientuje do amxbans jest potrzebne konto WWW bo VPS to za dużo robienia bałaganu.

Potrzebne musi mieć zewnętrzne połączenie z mysql. I podstawowe funkcje WWW

To źle się orientujesz.

Proste how-to i wszystko na VPSie gra :lol:

AMXBans robi niezły syf w MySQLu, nie zamyka połączeń, więc nawet na drogich hostingach możesz mieć problemy z utrzymaniem się bez jakichkolwiek problemów.

To źle się orientujesz.

Proste how-to i wszystko na VPSie gra :lol:

AMXBans robi niezły syf w MySQLu, nie zamyka połączeń, więc nawet na drogich hostingach możesz mieć problemy z utrzymaniem się bez jakichkolwiek problemów.

wlasnie o to mi chodzi aby ich nie bylo :] bo co 2-gi miesiac musze zmieniac hosting ze wzgledu na obciazenia ktore powoduje amxbans a nie chce mi sie tak szczerze zmieniac co chwile.

Jak w temacie. Parametry konta ? Nie wiem dokladnie jakie musza byc odpowiednie aby uciagnely amxbans i fd dlatego licze na wasze sugestie. Cena do 70zł

Dodam ze Hosting www odpada bo maja limity polaczen a amxbans nie zamyka owych polaczen.

Zachęcam do zapoznania się z nasza najnowszą promocją na konta Hosting Dedykowany - http://www.webhostingtalk.pl/topic/24197-drugie-urodziny-group5pl/

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się