pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Witam wszystkich co myślicie o firmie Pingownia.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Kodowanie Ci się psuje. Noi obrazek dotpay jest nieodpowiedni Stat4u na głównej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Wiem stronka jest jeszcze nie dopracowana w najbliższym czasie zmieniamy lay stronki takze będzie stronka pod względem wizualnym dopracowana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 A klientów w ogóle macie żeby opinie wystawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Przypomnę iż serwery dla klanów oferujemy w niezwykłej niskiej cenie tylko za slot priv płacisz 1,5 zł oczywiście lokalizacja Polska[Gdańsk] Tak posiadamy klientów i są zadowoleni z naszych usług:) Oczywiście posiadamy panel do zarządzania serwerami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 1,2,3 kosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Ludzie, takiego bałaganu w kodzie, jak na Twojej stronce jeszcze nie widziałem. Validator W3 wykrywa 431 błędów. Kto to pisał? http://validator.w3....//pingownia.pl/ btw. Stronek na tabelkach to już się raczej unika. Dziś używa się divów. Coś mi się wydaje, że ta stronka stoi na kodzie wygenerowanym przez Photoshopa, czyż nie? edit: Nie wiem, po co tworzyłeś ten temat. Stronka to wizytówka, wizerunek firmy. A Ty zrobiłeś coś takiego, wygenerowałeś kod photoshopem i udostępniasz to do opinii, tłumacząc się, że wkrótce zmieniasz wygląd strony. Psujesz sobie opinie na start. Druga sprawa taka, że to jest forum o webhostingu, nie o serwerach gier. @down: Encoding: windows-1252 i wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 na dodatek brak polskich znaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Szablon darmowy/lub przez którąś ze stron skradziony. http://serwer.swidnica.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach