R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Witam wczoraj napisałem do serwisu Dotpay.pl o przelanie należnej kwoty za premium SMS i dostałem dziwna odpowiedz ktora mnie zaskoczyła: Szanowny Panie, Aby wypłacić zgromadzone środki należny opracować raporty z tytułu Usług Premium za poszczególne miesiące (zakładka "Serwisy SMS" - "Wyplata"). Następnie należy wygenerować kolejne rachunki + 2 kopie umowy o dzieło, podpisać i przesłać na adres siedziby firmy: Dotpay ul. Wielicka 72 30-552 Kraków Wypłaty środków dokonujemy na podstawie przesłanych raportów, po 7. dniu każdego miesiąca. Z poważaniem, Bernadetta Madej nie rozumiem tej procedury naprawdę .to jest bez sensu mając 20 zł na koncie w dotpay było tyle zachodu o wypłate nalezności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 nie rozumiem tej procedury naprawdę .to jest bez sensu mając 20 zł na koncie w dotpay było tyle zachodu o wypłate nalezności Żadna porządna firma nie może sobie pozwolić na ot-taki przelew na konto jakiegoś osobnika jakiejkolwiek kwoty bez żądanej dokumentacji... przed fiskusem jakoś głowy nikt woli nie nastawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Z tego co wiem w każdej firmie są takie procedury jeśli chodzi o klientów prywatnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Dokładnie... Ogólnie to proste, bo drukujesz podpisujesz i wysyłasz, a kasa po tygodniu bedzie Ogólnie to dotpay.pl ma duże prowizje, płatności.pl mają o parę % mniejsze - tylko o ile dobrze pamiętam to nie możesz założyć konta na osobę fizyczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Dokładnie... Ogólnie to proste, bo drukujesz podpisujesz i wysyłasz, a kasa po tygodniu bedzie Ogólnie to dotpay.pl ma duże prowizje, płatności.pl mają o parę % mniejsze - tylko o ile dobrze pamiętam to nie możesz założyć konta na osobę fizyczną. misioN masz racje prowizja jest spora ja za smsa za 10,98 brutto dostaje 3,40 groszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 1. standardowa procedura 2. przeczytaj regulamin Od moementu dostarczenia papierkow do dotpay, w przeciagu 14 dni dostaniesz kase:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 1. standardowa procedura2. przeczytaj regulamin ok Rufik już już mi koledzy wytłumaczyli wyżej a wiec nie wal Off Topiców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softnet 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 tylko o ile dobrze pamiętam to nie możesz założyć konta na osobę fizyczną. No to zle pamietasz Jestem ich klientem od kilku lat i mam dwa konta - firmowe i prywatne. Z zalozeniem, uzywaniem i wyplacaniem z ktoregokolwiek z nich nie mialem problemow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 2, 2009 Od moementu dostarczenia papierkow do dotpay, w przeciagu 14 dni dostaniesz kase:) 7, albo 24 dni od dostarczenia umowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach