Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
xorg

CMS na stronę firmową.

Polecane posty

Cześć.

Potrzebuję pewnej wskazówki - potrzebna jest witryna internetowa dla pewnej firmy (nie webhostingowej, ani nie sklep internetowy). Ma być to w miarę profesjonalna, nie sam HTML - layout już jest. Tylko brakuje silnika, w grę nie wchodzi napisanie własnego engine od zera na chwilę obecną. Poszukuję więc lekkiego i przejrzystego (zarazem darmowego, firma dopiero startuje) skryptu który nadał by się właśnie do takiego celu. Zapytacie jakie mam wymagania - powiem że właściwie żadne, ma być to trochę web 2 tj. jakiś panel admina, newsy, dodawanie jakiś artykułów i... w sumie by starczyło. Resztę w miarę potrzeby bym już dopisał.

Znacie coś ?

Potrzebuję pewnej wskazówki - potrzebna jest witryna internetowa dla pewnej firmy (nie webhostingowej, ani nie sklep internetowy). Ma być to w miarę profesjonalna, nie sam HTML - layout już jest. (...) Zapytacie jakie mam wymagania - powiem że właściwie żadne, ma być to trochę web 2 tj. jakiś panel admina, newsy, dodawanie jakiś artykułów i... w sumie by starczyło.

Zainteresuj się również Quick.Cms, występuje w 3 wersjach, w tym również w darmowej.

Joomla zbyt rozbudowany, a zarazem wolny silnik.

Dziękuję za sugestie - sprawdzę wszystkie. Oczywiście jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to śmiało :)

No to teraz przesadziłeś, bardziej niezoptymalizowanego skryptu dawno nie widziałem :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować