Skocz do zawartości
Miłosz

[opinie] hetzner.de

Polecane posty

Gość nrm

Mamy XXI wiek a za granicą dalej istnieje sposób na ściąganie z karty? Nie ma czegoś takiego jak PayU, Płatności24?

hehe w zasadzie nie ma (masz paypala, mooneybooker i podobne) bo to własnie "ściaganie z karty" jest normalne, a Polska to 3ci świat dlatego masz PayU ;)

Gość Pokuć

Tylko dlaczego bawią się w ściąganie z karty a nie mogą wrzucić API z Paypala czy innego znanego systemu i w tym momencie kończą się problemy z płatnościami, zabawami w przelewy międzynarodowe i inne cuda. Nie masz konta PP ? To sobie je załóż, to nic nie kosztuje, można z konta bankowego sobie szybko doładowywać i nie ma problemu :)

można z konta bankowego sobie szybko doładowywać i nie ma problemu :)

No, ostatnie trzy doładowania w różnych odstępach czasowych szły tylko 24h, a support stwierdził "przecież doszło"

Gość Pokuć

To widać miałeś pecha, u mnie w przeciągu 15 minut kasa była na koncie PayPal.

Wam tez pinguja serwery dedykowane w hetzner wieczorami po 125msów? Czy oni to kiedys maja zamiar poprawic?

wszystko na routerach w eurorings w niemczech, na nich jest po 100-200ms, ale to nie tylko jak tak mam, wiele osob na to sie skarzy ktorzy u mnie korzystaja z serwera dedykownego w hetzner, ja mam np neostrade i tylko wieczorami mam taki ping, a kolega ma chello i tak samo wieczorami problemy...

edit: wlasnie przestalo pingowac po 130ms, dziwne to mniej wiecej zaczyna sie o godzine 20 i trwa do okolo 22:30 czyli w szczycie :)

Edytowano przez poppe (zobacz historię edycji)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się