editt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Witam, potrzebuję pomocy użytkowników. Kiedyś posiadałem konto shell w pewnej firmie, kilka lat temu, nie pamiętam dokładnie, ale miałem ogromne kłopoty z kontaktem z właścicielem ' firmy ' ( oczywiscie nie byla zarejestrowana, przypuszczam że było wszystko na lewo, dlatego dałem sobie spokój, ale czego tu było oczekiwać za 50 zł rocznie. ). Mam wielką prośbę, o wskazanie mi kilku dobrych ofert kont shell. Potrzebuję postawić serwer gry, counter strike. Interesują mnie firmy, najlepiej zarejestrowane!, no albo ew, allegro. Zależy mi na dobrej przepustowości konta, żeby śmigało jak trzeba Oferty proszę pisać na pw , lub w tym temacie. Dzięki wielkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Witam, potrzebuję pomocy użytkowników. Kiedyś posiadałem konto shell w pewnej firmie, kilka lat temu, nie pamiętam dokładnie, ale miałem ogromne kłopoty z kontaktem z właścicielem ' firmy ' ( oczywiscie nie byla zarejestrowana, przypuszczam że było wszystko na lewo, dlatego dałem sobie spokój, ale czego tu było oczekiwać za 50 zł rocznie. ). Mam wielką prośbę, o wskazanie mi kilku dobrych ofert kont shell. Potrzebuję postawić serwer gry, counter strike. Interesują mnie firmy, najlepiej zarejestrowane!, no albo ew, allegro. Zależy mi na dobrej przepustowości konta, żeby śmigało jak trzeba Oferty proszę pisać na pw , lub w tym temacie. Dzięki wielkie. Jeśli chcesz postawić serwer CS'a na shellu nie polecam będzie ci serwer pingował chyba ze chcesz taki . Oto 2 firmy w których testowalem serwer cs na shellu i nie bylo az tak zle Hekko.eu Netzip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szatyniak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Poszło na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wh4u 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 A może "serwer VPS dla graczy": http://www.logout.pl/www/serwery_dla_graczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
editt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 wh4u - wiesz 80zl miesięcznie to robi różnice niż ok 150zl / rocznie to serwer dla klanu, i 12 slotów. i 3 razy w tygodniu jak pograja to im styknie =) to żaden publiczny wiec po co placic tak drogo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Shell + Serwer gry, jakoś tego jasno nie widzę. Przypomina mi się era shells.pl, gdzie dzieciaki kupowały serwery za 9zł smsem i stawiały tam serwery csa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wh4u 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 ok 150zl / rocznie Za 12 zł miesięcznie raczej nic nie znajdziesz. to serwer dla klanu, i 12 slotów. i 3 razy w tygodniu jak pograja to im styknie =) to żaden publiczny wiec po co placic tak drogo ? Więc można wybrać mniejszy pakiet. Jeśli serwer będzie użytkowany od czasu do czasu to powinniście się zmieścić w 50 - 100 GB transferu / miesiąc. Pozdrawiam wh4u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach