wesolak 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2009 Witam, poszukuję konto www o mniej/więcej takich parametrach: - 20gb dysk - 40-50gb transfer - bazy mysql może być 1 - poczta również 1 mi wystarczy - php (wiem że to standard ale jak wszystkie wymagania to wszystkie:D) - lokalizacja bez znaczenia - Panel najlepiej DA, w drodze wyjątku zaakceptuję cPanel jeżeli cena będzie niższa:) - Stabilny Cena - do 15/20zł Da radę znaleźć coś takiego czy takie rzeczy tylko w Erze? PS Okres testowy 7dni by się przydał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2009 Cena - do 15/20zł Da radę znaleźć coś takiego czy takie rzeczy tylko w Erze? W podanej cenie za miesiąc owszem, można znaleźć. szukaj wśród ofert hostingowych w usa - jest kilka tematów o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2009 Witam, poszukuję konto www o mniej/więcej takich parametrach: - 20gb dysk - 40-50gb transfer - bazy mysql może być 1 - poczta również 1 mi wystarczy - php (wiem że to standard ale jak wszystkie wymagania to wszystkie:D) - lokalizacja bez znaczenia - Panel najlepiej DA, w drodze wyjątku zaakceptuję cPanel jeżeli cena będzie niższa:) - Stabilny Cena - do 15/20zł Da radę znaleźć coś takiego czy takie rzeczy tylko w Erze? PS Okres testowy 7dni by się przydał hehe za 20 zł to sobie można kupić doładowanie do komórki w Erze(jeszcze i tak by nie starczyło) Tanie serwery www znajdziesz tu www.active-hosting.pl PS Przepraszam za błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2009 20zł rok czy miesiąc bo nie jest zaznaczone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Na pewno miesiąc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 No bo inaczej to raczej nie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Nie wiem nawet czy 20/50 znajdzie za 15zł m/c. W europie to wątpię . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 ...a i tak będzie ciężko.. chyba, że rzeczywiście coś wątpliwego w USA... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Dołóż kasy i bierz MasterNET.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Dzięki za pomoc:) Zdecydowałem się na VPS-a z logout.pl Pozdraiwam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Trochę się nie mieścił w Twoich widełkach cenowych ale okej. Imho dobra decyzja, vps zawsze lepszy niż jakiś tani shared w usa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Generalnie 8zł różnicy a przynajmniej będę miał coś w miarę porządnego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach