kvision 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Dzień dobry wszystkim. Poszukuje spolszczenia dla panelu Parallels Plesk Billing (dawniej Modernbill). Zainstalowałem wersję demo do 10 użytkowników, żeby bliżej przyjrzeć się temu panelowi i podczas instalacji wybrałem język polski itp itd. Okazało się że wszystkie języki są dostępne w plikach oprócz języka polskiego.. (Dlaczego jest możliwość jego wybrania..) Spotkał się ktoś z polskim językiem do tego panelu ? Chce skorzystać z tego panelu i napisać moduł rejestracji domen. Jestem już po wstępnych oględzinach i nie powinno być z tym większego problemu dzięki konkretnemu api ze strony hrd.pl Pozdrawiam i życzę miłego dnia Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 [OT] Nie lepiej WHMCS? Akurat do tego spolszczenie mam. API też jest [/OT] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvision 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Do modernbilla mogę stworzyć intergrację z hrd. Ale nie chce mi się tłumaczyć tysięcy linijek z języka. Pliki językowe angielskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Do modernbilla mogę stworzyć intergrację z hrd. Jeśli umiesz PHP, to do WHMCS też. A spolszczenie jak już powiedziałem jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Do modernbilla mogę stworzyć intergrację z hrd. Ale nie chce mi się tłumaczyć tysięcy linijek z języka. Pliki językowe angielskie Raczej nie ma 'oficjalnego' i nikt za free ci takiego nie da... chcesz korzystać to sam tłumaczysz lub kupujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Dokładnie, oficjalnego spolszczenia nie ma. A przetłumaczony panel naprawdę troszkę kosztuje gdyż praca w to włożona jest ogromna (jestem w temacie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvision 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2009 Jeśli ma ktoś coś do zaoferowania to czekam na propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Jeżeli podeślesz mi pliki na maila to możliwe że grupa studentów za odpowiednią kwotę Spolszczy Ci takie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2009 Też ci mogę to spolszczyć za drobną opłatą - jak coś to PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach