Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Jarosław Szmańda

Czytnik kanałów Atom

Polecane posty

Cześć,

Szukam ale nie mogę znaleźć jakiegoś dobrego... Lubię prostotę np. Pidgin, CheckGmail - coś w tym styku.

Może ktoś z Was używa akurat?

Gość nrm

desktopowych nie zabierzesz z soba w drogę. a ja swoje feedy czytam gdziekolwiek jestem u kogokolwiek jestem i na czymkolwiek z dostepem do netu np. poprzez telefon :)

desktopowych nie zabierzesz z soba w drogę. a ja swoje feedy czytam gdziekolwiek jestem u kogokolwiek jestem i na czymkolwiek z dostepem do netu np. poprzez telefon :)

To już podpada pod uzależnienie od komputera :)

Ja akurat korzystam tylko z komputera w domu, nigdzie indziej.

Kto powiedział, że rozwiązań "desktopowych" nie zabierzesz w świat? Opera (z synchronizacją) daje radę. No i czyta zarówno RSS jak i Atom.

A dlaczego nie? Niech się ludzie uczą używać porządną przeglądarkę. Tak, wiem, Firefox jest najlepsiejszy, a ja jestem głupi.

:P

Gość nrm

Zupełnie nie zrozumiałaś. Jacy ludzie? Jeżdżąc po kraju/świecie wpadasz na neta w dziwnych miejscach i na dziwnych urządzeniach. Różne terminale z IE, inne wynalazki. Oczywiście tutaj w przypadku samych feedów jest to przerost formy nad treścią - ja też nie potrzebuje feeda w każdym miejscu na świecie. Nie mniej jak już chodzi o np. GMAILa to jest to najistotniejsza sprawa :P

Ostatnim razem kiedy czytałem feedy nie na swoim laptopie - to na komórce (Opera Mobile) w PKP w drodze do Gdańska :P

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować