Camillus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 Co sądzisz o utworzeniu portalu społecznościowego na JomSocial z odpowiednimi pluginami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2009 Zastanów się samemu czy jest sens tworzyć coś takiego. 10 razy głową o beton i zaczyna się realne myślenie Obecnie z powodu "sukcesu" naszej klasy każdy chce mieć taki portal zrobiony przez siebie. Tworząc go na darmowym skrypcie małe szanse na to, że czymś się wyróżnisz... Ludzie dają przy takich portalach sensowne pieniądze za autorskie skrypty i strony oraz dodatkowo na reklame Można robić bo czemu nie, ale będzie to następna tego typu strona Powoli się to robi nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camillus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Z tego co słyszałem jest wiele portali społecznościowych które opierają się na Joomla itp. i odniosły sukces. Oczywiście nie miałem na myśli zrobienie takiego portalu za darmo. Za wiele wartościowych dodatków trzeba zapłacić . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Z tego co słyszałem jest wiele portali społecznościowych które opierają się na Joomla itp. i odniosły sukces. Słyszałeś czy widziałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Aha, to zrobisz ten portal na Joomli - bo podobno się dobrze nadaje do tego i ludzie przyjdą sami? Wooooooow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach