xavierr 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Witam, Poszukuje hosting po strone klanowa i forum klanowe. Cena: do 60 zł rocznie Powierzchnia dyskowa: ok. 500MB-2GB Transfer miesięczny: ok. 10-15 GB Możliwość założenia nieograniczonej ilość skrzynek pocztowych, możliwość podpięcia domeny (DNS) pod hosting. Czekam na Wasze propozycje, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Zapraszamy wyłącznie do sprawdzonej firmy MasterNET.pl z 5-cio letnim stażem na rynku. Serwer typu PREMIUM od 70zł netto rocznie powien spełnić Pańskie wymagania. W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta zgodnie z informacjami zawartymi na stronie BOK MasterNET.pl Ostatnie Opinie Firma MasterNET.pl nie będzie licytować się o każdą złotówkę, gdyż prędzej czy później odbije się to na jakości obsługi Klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Proponujemy serwery Medium: http://mzone.pl/serwery.html Okres testowy 14 dni, bez zobowiań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JGH Network 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Witam! Zapraszam do skorzystania z oferty indywidualnej konta hostingowego, tutaj proponuję pojemność 2GB oraz 20GB transferu miesięcznie w cenie 60 zł brutto za rok czasu. Panel DirectAdmin, bazy MySQL, konta ftp, subdomeny, email itp bez limitu. 14 dni bezpłatnego okresu testowego. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą oraz do kontaktu z nami. Pozdrawiam Jan Godowski http://ovhost.pl biuro@ovhost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna.vdahosting 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Witam, Vda.hosting proponuje: Cena: 56 zł rocznie/brutto Powierzchnia dyskowa: 1GB Transfer miesięczny:15 GB "Możliwość założenia nieograniczonej ilość skrzynek pocztowych, możliwość podpięcia domeny (DNS) pod hosting." Witam, Vda.hosting proponuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Witam, Vda.hosting proponuje: Cena: 56 zł rocznie/brutto Powierzchnia dyskowa: 1GB Transfer miesięczny:15 GB "Możliwość założenia nieograniczonej ilość skrzynek pocztowych, możliwość podpięcia domeny (DNS) pod hosting." Witam, Vda.hosting proponuje Wklejała byś ten spamik jakoś rozsądnie ... nawet źle skopiowane ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kozłowski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 To tylko kobieta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 OT: @Przemysław: "tylko" tutaj nie pasuje, co ma do tego plec? @anna: ale wklejac jednak sie mozesz nauczyc Koniec OT: @xavierr: vda.hosting`u nie polecam, ale mam ovhost.pl i jestem zadowolony (choc nie ma to jak vps, bo DA to badziewie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 ...(choc nie ma to jak vps, bo DA to badziewie)... To akurat kwestia gustu. Wielu klientów szuka właśnie hostingu z DA, a vps pod stronę klanową według mnie nie jest potrzebny. Proponuję pakiet mini w cenie 45zł brutto za rok, można złożyć zamówienie i testować przez 14 dni bez zobowiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 cpanel jest niebo lepszy. wiem ze vps nie dla kazdego, ale jak dla mnie roxx! (i pewnie dla kazdego co chce minimalnie posiedziec i ma smykalke do komputerow) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna.vdahosting 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 To tylko kobieta... bez takich komentarzy!!!!! OT:@Przemysław: "tylko" tutaj nie pasuje, co ma do tego plec? @anna: ale wklejac jednak sie mozesz nauczyc Koniec OT: @xavierr: vda.hosting`u nie polecam, ale mam ovhost.pl i jestem zadowolony (choc nie ma to jak vps, bo DA to badziewie) A co wiesz o vda.hosting??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Wystarczy tyle, że do sprzedaży usług w Polsce, dali osobę ledwo znającą polski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna.vdahosting 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Wystarczy tyle, że do sprzedaży usług w Polsce, dali osobę ledwo znającą polski... Znam polski bardzo dobrze!!! A to ze nie uzywam polskich znakow o niczym nie swiadczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Skoro tak mówisz... Każdy niech sam oceni:) PS Tu w ogóle nie chodzi o polskie litery bo takowych też często nie używam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Cena: do 60 zł rocznie Serwer typu PREMIUM od 70zł netto rocznie powien spełnić Pańskie wymagania. Raczej nie spełni jego oczekiwań... Bo nie tego szuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość group5 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 http://www.altblue.pl - pakiet altblue_basic za 61zł/rok - cena brutto. Pojemność konta - 2GB Transfer miesięczny - 20GB Opinie na wht - http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=18376 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach