Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 Witam. Czy ktoś mógłby mi za niewielką opłatą(jakiś premium sms czy przelew mbank) lub z darmo udostępnić baze danych? Niewielką, jakieś 12 tabelk pod AmxBans do counter strike. Nie zależy mi na dostępie do phpmyadmin, byle można było do niej dopuścić IP zew. Pozdrawiam Wojtek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 http://www.freesql.org ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 Nie działa tam phpmyadmin, więc niemam jak dopuścić IP zew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 Ale przecież napisałeś, że phpMyAdmin nie jest ci potrzebny. Dopuszczać zewnętrznych IPków też nie musisz, bo konto ma uprawnienia do globalnego łączenia się A wrzucić szkielet bazy możesz albo mając swojego phpmyadmina, albo korzystając z MySQL-Administrator'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 Potrzebne jest mi tylko dopuszczenie IP z zew. A tak to ja początkujący jestem, nieznam się tak na tym. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 fiercio@sv: pts/1: 4 files -> mysql -h www.freesql.org -u testowabaza -p Enter password: Welcome to the MySQL monitor. Commands end with; or \g. Your MySQL connection id is 127624 Server version: 5.0.16-standard-log Type 'help;' or '\h' for help. Type '\c' to clear the buffer. mysql> Więc działa bez jakichkolwiek zabaw z dopuszczaniem adresów IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 User 'reksioban' has exceeded the 'max_connections_per_hour' resource (current value: 400) ma ktoś może jakiś sposób? Może się ktoś polituje, i zrobimi baze. Moge wyslac jakiegos smsa, czy przelew do mbanku. @ed Ok nie trzeba, wziąłem od jakiegoś kolesia co ma resellera w castpol.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 darmowe konto na dhosting.pl powinno stykać. pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 nie widze tam nigdzie baz danych :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 Jak Ci wystarczy w Stanach, to się na PW odezwij, mam tam na jakiś rok opłacony całkiem sprawny serwer, z którego praktycznie nie korzystam, więc jakaś jedna baza go nie zabije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach