mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Tym razem sprawa bardzo nietypowa. Potrzebny jest serwer do ktorego mozna by wpiac telefon komorkowy. Jakie wymagania : Telefon podlaczony przez com/usb Zainstalowane : http://gnokii.org podlaczone zasilanie do telefonu. Czyli : ja podsylam kurierem telefon + ladowarke , firma wpina to w swoj serwer i kolokuje moj telefon w swojej serwerowni Czy ktos spotkal sie z takim rozwiazaniem ? Nie potrzebuje dostepu na poziomie root do servera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Raczej tylko indywidualnie takie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Bez kupienia serwera to nie przejdzie ... W Livenecie myślę że da rade tylko że telefon tylko z ładowniem via usb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MK_ 23 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Tym razem sprawa bardzo nietypowa. Potrzebny jest serwer do ktorego mozna by wpiac telefon komorkowy. Jakie wymagania : Telefon podlaczony przez com/usb Zainstalowane : http://gnokii.org podlaczone zasilanie do telefonu. Czyli : ja podsylam kurierem telefon + ladowarke , firma wpina to w swoj serwer i kolokuje moj telefon w swojej serwerowni Czy ktos spotkal sie z takim rozwiazaniem ? Nie potrzebuje dostepu na poziomie root do servera. Myślę, ze w wielu DC to może nie przejść chociażby ze względu na częste problemy z zasięgiem sieci GSM (np. w GTS-Energis w Piasecznie zasięgu brak) - konieczne byłoby wykonanie instalacji antenowej a to komplikuje sprawę i zwiększa ew. koszty. -- Pozdrawiam MK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Nie powinno się trzymać takich rzeczy w centrum danych między serwerami. Pomijając kwestię zasięgu, wiele firm może się na to zwyczajnie nie zgodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna.vdahosting 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Witam, Czemu ma służyć takie rozwiązanie? Proszę podać szczegóły. Anna, zadzwoń: +48 (71)710 1554, napisz :anna@vdahosting.pl lub skontaktuj się przez skype:anna.vdahosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach