Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
JGH Network

System bilingowy do DirectAdmin

Polecane posty

Poszukuję systemu bilingowego do zarządzania kontami klientów do DirectAdmin. Najlepiej jako jakiś łatwo instalacyjny dodatek z funkcją pilnowania terminu ważności konta hostingowego plus inne przydatne opcje.

Możecie polecić coś dobrego i sprawdzonego?

Zadam może lamerskie pytanie: jaka jest różnica między licencją za 15,95 USD a tą 18,95 USD ?

Są jeszcze jakieś inne systemy dostępne?

Zadam może lamerskie pytanie: jaka jest różnica między licencją za 15,95 USD a tą 18,95 USD ?

Są jeszcze jakieś inne systemy dostępne?

Pisze chyba wyraznie :) za 18,95 Ci nie pisze na dole "Powered by WHMCompleteSolution" :)

Gość N3T5kY

Też polecam WHMCS :)

a w v4 to już wogóle miodzio ;]

WHMCS jest dobry, ale jak dla mnie przeładowany opcjami i niezbyt intuicyjny. Z zachodnich jest jeszcze iHost a jeśli chodzi o polski to adminPanel.

WHMCS jest dobry, ale jak dla mnie przeładowany opcjami i niezbyt intuicyjny. Z zachodnich jest jeszcze iHost a jeśli chodzi o polski to adminPanel.

No już co kto woli, ale ostatnio o adminpanel'u byla pogadanka ;) WHMCS nie jest drogi, a nie bez powodu korzysta z niego masa firm :)

AdminPanel dosyć ciekawie wygląda. Porównując WHMCS i adminPanel - jak się one prezentują? Najlepiej jakby ktoś kto z nimi miał do czynienia mógł coś więcej powiedzieć, porównać.

AdminPanel ma ten plus że jest cały po polsku i można zintegrować z polskimi płatnościami i hrd. Nie wiem tylko czy jest warty inwestycji w niego.

AdminPanel dosyć ciekawie wygląda. Porównując WHMCS i adminPanel - jak się one prezentują? Najlepiej jakby ktoś kto z nimi miał do czynienia mógł coś więcej powiedzieć, porównać.

AdminPanel ma ten plus że jest cały po polsku i można zintegrować z polskimi płatnościami i hrd. Nie wiem tylko czy jest warty inwestycji w niego.

Ogólnie kodzik AdminPanel.pl jest "niefajny" i modyfikacje skryptu oraz tworzenie szablonów to nieporozumienie, a WHMCS'a też można zintegrować z polskimi płatnościami i hrd ;) Właśnie szukam tematu z ostatnią pogadanką o AdminPanel'u, gdy znajde to dodam do posta link :)

//EDIT:

http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=18112 :)

Ogólnie kodzik AdminPanel.pl jest "niefajny" i modyfikacje skryptu oraz tworzenie szablonów to nieporozumienie, a WHMCS'a też można zintegrować z polskimi płatnościami i hrd ;) Właśnie szukam tematu z ostatnią pogadanką o AdminPanel'u, gdy znajde to dodam do posta link :)

//EDIT:

http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=18112 :)

Dzięki za linka. To ja się jednak raczej w stronę whmcs skłonię. Jak na razie zainstalowałem wersję trial i zobaczę jak się z tym bawi.

A odnośnie integracji są już jakieś gotowe rozwiązania integracji z hrd.pl i polskimi płatnościami? Można od kogoś odkupić takie rozwiązanie? Jak ktoś ma to proszę o info :)

A odnośnie integracji są już jakieś gotowe rozwiązania integracji z hrd.pl i polskimi płatnościami? Można od kogoś odkupić takie rozwiązanie? Jak ktoś ma to proszę o info ;)

polecam tego usera:

Krystian

i jego rozwiązanie ;p

polecam tego usera:

Krystian

i jego rozwiązanie ;p

rozwiazanie jest dobre do wersji < 4.0

Niestety w 4.0 whmcs zmienili api, dziala jezeli moj skrypt zostal zainstalowany w wersji starszej i wtedy byl upgrade do 4.0

w tej chwili koncze bramke dotpaya do wersji 4.0 oraz bramke do platnosci.pl

dotpay dziala, platnosci.pl sa juz w fazie testow ;)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować