joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 witam ! mijaja 2 lata a ja dalej nie mam na forum reklam czas to troszke zmienic ... oto statystyki Co byscie proponowali na takie forum ?? jakies clickbanki ? moze ppc ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Podaj url. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 Nie dawałbym reklam tylko linki. Finansowo wyjdzie praktycznie na to samo a nie będą reklamy szpecić forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2009 może daj reklamy cpmprofit.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2009 może daj reklamy cpmprofit.com Nawet się nie baw w to cpmprofit:) To jest śmiech na sali:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Nawet się nie baw w to cpmprofit:) To jest śmiech na sali:) Zrobiłem konto i jest troche dziwne Jest napisane ,że nalicza za nie unikalne wyświetlenia czyli wszystkie. A ja cały dzień na forum a pkt jak by się baner tylko 30 razy przeładował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Zrobiłem konto i jest troche dziwne Jest napisane ,że nalicza za nie unikalne wyświetlenia czyli wszystkie. A ja cały dzień na forum a pkt jak by się baner tylko 30 razy przeładował Mam tam konto już jakieś 2,5 miesiąca. Reklamy są na 2 stronach, jedna 2500uu dziennie a druga ok. 500-1000. W miesiąc zarabiam średnio 5-8zł Tylko tyle, że strona zaśmieca bo za te 8zł to by Ci za button ktoś zapłacił i mniej by syfiło stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Mam tam konto już jakieś 2,5 miesiąca. Reklamy są na 2 stronach, jedna 2500uu dziennie a druga ok. 500-1000. W miesiąc zarabiam średnio 5-8zł Tylko tyle, że strona zaśmieca bo za te 8zł to by Ci za button ktoś zapłacił i mniej by syfiło stronę Uzbieram 30 i powiem papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Miłego zbierania:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 od dłuższego czasu używałem tego cpmprofit ale dałem sobie też spokój plusem było tylko to że płacili za wyś. ale prawda była taka że z innych programów zarobisz mniej więcej tyle samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 Według mnie tak: 1. Masz małą liczbę odwiedzin i tylko 1 stronę (brak podstron) weź reklamy gdzie płacą za klikanie 2. Masz dużą liczę odwiedzin i wiele podstron wieź reklamy gdzie płacą za wyświetlenia Tylko pytanie czy będą płacić za każde wyświetlenie bo na razie to dziwnie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 Mam tam konto 4 dzień, zarobiłem na jednej stronie już prawie 1,50 zł. Płacą za pierwsze 10 odsłon przez 1 uu, ogólnie wygląda to fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 coz i ja sprobuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 Aktualnie na koncie zgromadzonych jest : 193597 punktów (punkty te mogą być sprzedane za 19.36 PLN) i mi się nie chce Mi 1 sajta odrzucili pytam dlaczego a oni że jest pusta strona A minęło 30 godzin od zmiany DNS Napisałem by sprawdzili ponownie na drugi dzień i zobaczymy ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 Hi, Przy takim ruchu nie warto jeszcze startować do sieci reklamowych, chyba, że masz jakiś bardzo tematyczny target. Na początek polecam Ci: novem.pl - wstawisz ładnie linki - trochę zarobisz : ). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach