xmorfeuszx 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 Witam... Prosiłbym o sprawdzone porady, gdzie przenieść stronę - jeśli chodzi o aktualny serwer to nie mam do niego zastrzeżeń, ale nastąpiło zapotrzebowanie na większą powierzchnię i konta FTP i cena przez nich zaproponowana nie jest zadowalająca. Przybliżone parametry jakie mnie interesują: Powierzchnia 4 - 6 GB Transfer sądzę że do 72 GB będzie ok Konta FTP min 3 szt z dostępem do odrębnych katalogów, oraz jedno konto główne (admin) Poczta - nie potrzebuje bo utrzymuje na własnym serwerze. Uptime na poziomie ok 99% Prosiłbym o sprawdzone propozycje i typy. Google wywala tego dużo, ale niestety nie pisze nic na temat sprawności i stąd moje pytanie Z góry dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam Morfeusz Temat się zdublował Proszę moderatora o usunięcie. Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie Marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 Skoro cena zaproponowana przez aktualną firmę Cię przerosła, to jaka Cię satysfakcjonuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 myślę, iż ten temat do kosza... http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...mp;#entry155869 pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach