Karol :) 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 Witam ! Gdzie polecacie wykupić hosting i domenę (.pl). Strona tak jak w temacie ma za zadanie reklamę prywatnej firmy noclegowej (wynajem domków letniskowych nad jeziorem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 Domena w masternet.pl bo tanie przedluzenie Co do hostingu to zalezy od wymagan, ale chyba pod taka strone nie bedzie potrzebne nic duzego, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jwitos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 Domena - ovh.pl (lub jw masternet.pl) - tam są chyba najtańsze przedłużenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol :) 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 W sumie tak, patrząc po konkurencyjnych stronach około 500-700 wejść na stronę miesięcznie. Jaki serwer polecacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 W sumie tak, patrząc po konkurencyjnych stronach około 500-700 wejść na stronę miesięcznie. Jaki serwer polecacie ? W zasadzie w dowolnej firmie która działa nie od wczoraj, ma jasne regulaminy i zasady współpracy. Chyba nic nie stoi na przeszkodzie by podjąć współpracę odnośnie domeny i serwera w jednej firmie, bądź jak to często bywa zainteresować się firmą mającą siedzibę w swoim mieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol :) 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 A konkretnie jaką firmę polecacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 A konkretnie jaką firmę polecacie ?Włóz troszkę własnej pracy i przeglądnij chociaż parę tematów z opiniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 A konkretnie jaką firmę polecacie ? No jeżeli chcesz mieć i domenę i serwer w jednej firmie to MasterNet.pl się nada;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol :) 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 Zainteresowały mnie następujące oferty: Modernhost Prohost Boo Masternet Linuxpl Co wybrać ? Na serwer i domenę mogę wydać ok. 100 zł. Ale w miarę możliwości chce wydać możliwie najmniej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 masternet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol :) 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 A jakieś uzasadnienie ? Dlaczego masternet ? Co do cen domen ma najtańsze (tak jak ovh). A serwery widzę, że bardzo atrakcyjna jest również oferta pozostałych firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 A jakieś uzasadnienie ? Dlaczego masternet ? Co do cen domen ma najtańsze (tak jak ovh). A serwery widzę, że bardzo atrakcyjna jest również oferta pozostałych firm. Przeszukaj forum i opinie o firmach które Cię zainteresowały a nie tak wszystkich pytasz dlaczego to dlaczego tamto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol :) 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2009 Poszperałem po forum i znalazłem ciekawą ofertę firmy Netmark. Interesował by mnie ten najmniejszy pakiet. Jak myślicie wystarczy on na taką stronę. Ile osób mogło by ją odwiedzić przy 5GB miesięcznego transferu i wielkości strony nie większej jak 10 MB. Do Nowego Sącza mam niedaleko więc plus. Warto ich wybrać jako alternatywę do Masternet ? Cena za ich usługi również była by mniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2009 Do sącza tez mam niedaleko, bo 30 minut samochodem Co do NetMark, to opinia moich znajomych o tej firmie jest dobra. Ogólnie większość stwierdza, że jak za taką cenę, to jest przyzwoicie Mimo to, domenę najlepiej wziąść w masternet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol :) 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2009 A nie ma jakiś problemów z podpięciem domeny zakupionej w Masternet do serwera zakupionego w Netmarku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adaminho 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2009 Nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach