pawelt89 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Witam tak jak w temacie szukam nie wielkiego serwera starczy mi 500MB dysku transfer 3GB/msc PHP i bazy danych najlepiej jak by mial DA w polskim jezyku. Cena bierze tu góre, im mniejsza tym lepiej moze byc tez platnosc sms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Witam, konto 1GB miejsca oraz 4GB transferu miesiecznie mogę zaoferować za 35zł rocznie ( takie konto tylko i wyłącznie przy płatności rocznej). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Witam tak jak w temacie szukam nie wielkiego serwera starczy mi 500MB dyskutransfer 3GB/msc PHP i bazy danych najlepiej jak by mial DA w polskim jezyku. Cena bierze tu góre, im mniejsza tym lepiej moze byc tez platnosc sms Zapraszam do oferty Active-Hosting.pl Za kwotę 2,99 zł m-c ma Pan u nas nawet więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Witam, Zapraszamy do nas, dostanie Pan od nas te konto za free. Tak o w niedziele będę troszkę dobry pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 . http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=7 zapraszam, 7 dni testu gratis, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelt89 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Temat do zamkniecia, otrzymałem prezent od ViPower i juz nie potrzebuje. Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach