McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 Witajcie, Potrzebuje zakupić serwer z pełnym KVM nie z vKVM. Potrzebuje zainstalować swojego nowo kupionego windowsa 2000 ;p Najlepiej, aby był polski pośrednik, ponieważ lokalizacja mi obojętna, tylko, żeby nie był też za wielki ping (200-300) Najlepiej jak by to było: DE;p Parametry: 2x2.0 PROC 4 GB Ramu Łącze 100 mbps Koszt do ok: 300 zł. Czekam na wasze oferty, ew. na linki. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 http://najdmen.pl/index.php?adminpanel=dedykowane do koloru. Najdmen to bezpośredni pośrednik serwerów z hetzner.de. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 Gadałem z P.Pawłem i mówił, że oni nie mają KVM ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 leaseweb za małą opłatą daje KVM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 A jakiś polski pośrednik leaseweb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 exportal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 A gdzieś? gdzie jest taniej ?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 Hetzner daje i rescue i KVM ale czy się winde w tym kvm-ie da postawić to zabijcie mnie a nie wiem Ale się postaram dowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 exportal.pl ja byłem / jestem ale załamka... za to że włączą serwer a sami poprzednio wylaczyli za zły wpis ip skasowali 40 euro kontakt spadł na *** nie powiem co... nie polecam LW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 ja byłem / jestem ale załamka... za to że włączą serwer a sami poprzednio wylaczyli za zły wpis ip skasowali 40 euro kontakt spadł na *** nie powiem co... nie polecam LW. exportal to nie LW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2009 hetzner pozwala na swojego windowsa (sami nawet go zainstalują z .iso) po przedstawieniu dowodu zakupu (faktury). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach