Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2009 Witam. Chciałem się spytać czy posiadacze hostingu na webh.pl mający s1 mają czasem zaniki MySql? Czy wyskakują jak błędy typu: MySql Is Gone Awal. Mi to wyskakuje bardzo często. Mam forum przema i czat na ajaxie, który najczęściej wywala błąd zaniku s1. Czy wy też to macie czy tylko mi baza siada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 4, 2009 ktoś dał mały timeout po prostu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2009 Błąd ten wyskakuje przy bardzo rozbudowanych i źle napisanych skryptach O zanikach więc nie ma mowy, serwer działa non-stop. Jak już gdzieś pisałem problem ten zniknie (może jeszcze dzisiaj). Prosiłbym tylko o jakiegoś linka do Pana skryptu (na pw oczywiście) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2009 Błąd wyskakuje bardzo często na phpBB by Przemo, a także na ajaxowym czacie do phpBB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach