neither 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2005 Witam. Mam pytanie. Jjeżeli jestem zatrudniony na stałe i mój pracodawca opłaca za mnie ZUS to czy zakładając własną firmę (bez rezygnacji z pracy) muszę dodatkowo płacić składki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qwerty 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2005 chyba tylko na ubezpieczenie zdrowotne czy jakos tak - zusu drugi raz sie nie placi gorsza sprawa jak cie zwolnia to ci wyskoczy 700zl/m do placenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neither 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2005 a ta skladka zdrowotna tak na oko to ile wyjdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2005 a ta skladka zdrowotna tak na oko to ile wyjdzie?Moja szklana kula mowi ze Składka na ubezpieczenie zdrowotne w czerwcu, lipcu i sierpniu 2005 r. nie może być niższa niż: * 154,61 zł (tj. 8,50%) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neither 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2005 154,61 na kwartał czy na miesiąc??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2005 154,61 na kwartał czy na miesiąc???Szczyt... lenistwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neither 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2005 Prosze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2005 ZUS się płaci co miesiąc, nie ma lekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neither 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2005 Przesada... Nie dosc ze zabieraja czlowiekowi pol pensji to jak dodatkowo zaklada firme to musi placic.... P.S A jak to jest w przypadku emerytów? Też muszą płacić tyle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qwerty 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2005 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neither 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2005 A juz chcialem babcie do interesu wciagnac...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mason 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2005 Nie ma lekko ale sa tez dobre wiesci :-) http://www.money.pl/emerytury/wiadomosci/2...0050802/104389/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamHMetal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2005 A tak o tym piszą na stronie ZUS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach