Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Mac

Oswiadczenie SKIP.PL, moze juz bylo?

Polecane posty

Nie ma ktoś czasem numeru gg albo nr. telefonu od skip.pl? Musze sie pilnie z z adminem skontaktowac...

Prosze nie podawac email - bo serwer im nie dziala wiec nie ma co wysylac na admin@skip.pl

Już działa

Kontakt

BMC POLAND s.c.

ul. Chrobrego 22

41-500 Chorzów

NIP: 627-253-44-28

Regon: 240065143

Biuro Obsługi Klienta:

e-mail: bok@skip.pl

pon-pt: od 10.00 do 16.00

Dział Techniczny:

e-mail: admin@skip.pl

24 h

Dział Finansowy:

e-mail: finanse@skip.pl

pon-pt: od 10.00 do 16.00

Domeny:

e-mail: domeny@skip.pl

24 h

Skargi na użytkowników:

e-mail: abuse@skip.pl

24 h

Do wszystkich:

Czysto profesjonalne podejscie.... :)

hehehe ;-)

Widze, że jakość świadczonych usług nieustannie wzrasta (choć to przykre, że pojawiają się coraz lepsi hakerzy), wprost wymarzony Suport techniczny specjalistów z branży (choć ze względu na psychiczne dobro klienta BOK nie nie prowadzi rozmów z klientami)...

Do skip.pl:

Proponuje zmianę domeny na www.skiba.pl i rozpoczęcie hodowli buraka cukrowego. Do buraków może włamać się wprawdzie stonka, ale w ostateczności nie potrzeba formatować pola (o przepraszam orać), żeby znów posadzić buraki...

Do siebie:

Swoja drogą, chciałbym zobaczyć minę tego "hakera", który przeczytał to oświadczenie - mam wrażenie, że bardziej spadł z krzesła niż ja.

Do hakerów:

Dobrze, że jesteście, odrobina rozrywki nikomu jeszcze nie zaszkodziła, ta utwki w mej pamięci na długie miesiące - nie ze względu na "atak", ze względu na spektakularne oświadczenie :D

Pierwsza myśl

Dlaczego za wszystkie awarie i brak kompetencji obarcza się hakerów? Dlatego że tak łatwiej ? A może dlatego, że ich wiedza i zdolność analitycznego myślenia jest dużo większa, od niektórych tak zwanych administratorów...

Do siebie:

Swoja drogą, chciałbym zobaczyć minę tego "hakera", który przeczytał to oświadczenie - mam wrażenie, że bardziej spadł z krzesła niż ja.

Jesteś pewien, ze ten haker nie nazywał się 'awaria dysku'? :->

Do siebie:

Jesteś pewien, ze ten haker nie nazywał się 'awaria dysku'? :->

No jak nie czytales oswiadczenia ? :D

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować