McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Witam, Szukam firmy gdzie pozwalają trzymać shoutcasty oraz autopiloty. Firma może się znajdować w niemczech, angli itd. Na pingach mi nie zależy. Sprzęt: Proc: 2x2 ghz Ram: 1-2-3 GHZ HDD: 500-1000 GB Łacze 100mbps. Cena jaka mnie interesuje to ok. 200 zł brutto i najlepiej aby był polski pośrednik. Czekam na wasze wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sch 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 jedynie co mi przychodzi do głowy to www.ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 najdmen.pl polecam mają ofertę z hetzner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Jak wygląda transfer unlimited w Hetzner ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 powyżej jakiegoś tam transferu limitują łącze do 10mbit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Jaka to jest ilość ? 1000 GB a potem przycinają na stałe czy tak jak w Strato jest że można sobie odblokować... Ino Strato nie dla Polaków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Można odblokować ale na stałe. wtedy powyzej 1TB płaci się za GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach