Skocz do zawartości
virooz

[problem] cyberdusk.pl

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Od kilkunastu dni próbuję się skontaktować z kimś "zarządzającym" bądź administratorem firmy CYBERDUSK.pl - niestety bezskutecznie :P

Z hostingiem ostatnio same problemy, strasznie wolne działanie, całkowity brak supportu, do połowy lutego mam u nich opłacony hosting, więc mogę zmienić firmę bez problemów, póki jeszcze moje dane są dostępne ( a zaczynam się o nie bać ! ).

Czy ktoś z obecnych forumowiczów również korzysta z usług W/W firmy ? Bardzo proszę o kontakt jeżeli taka osoba to przeczyta.

Pytanie natomiast, co robić z taką firmą "krzakiem" - bo takiego określenia można już chyba użyć ? Nie miałem nigdy jakiś wielkich problemów z ich serwerami, natomiast brak kontaktu w tej chwili nieco wybił mnie z równowagi...

dziękuję i pozdrawiam, paweł

Witam,

Proponuję sprawdzić telefon z bazy whois, wynik dla cyberdusk.pl:

Wynik poszukiwań

DOMENA:

cyberdusk.pl

id abonenta:

nsk238720 (FIRMOWA)

serwery nazw:

ns1.cyberdusk.com.

ns2.cyberdusk.com.

ns3.cyberdusk.com.

utworzona:

2003.03.21 12:00:00

ostatnia modyfikacja:

2008.07.13 13:14:20

opcja:

brak

ABONENT:

firma:

CYBERDUSK

ulica:

UL. PÓŹNA 26

miasto:

66-620 GUBIN

PL

telefon:

+48.601812184

ostatnia modyfikacja:

2004.02.10

Hm, no i można jeszcze maila listem poleconym wysłać :P

skopiuj sobie jak najszybciej wszystko z ftp i baze danych póki mozesz

Oczywiście to już zrobiłem, zachowuję trzeźwość umysłu, jedna z firm, której opiekuję się stroną, właśnie dokonali płatności (właśnie na rzecz cyberdusk) i otrzymałem informacje iż opłata została zaksięgowana, więc ktoś tam jednak żyje...

witam

korzystam tez właśnie z oferty cyberdusk. miałem to samo ze mi wolno lądowały się strony napisałem do admina co nie było łatwe, kilkanaście emaili, rozmowa na gg i pomogło teraz chodzi pięknie :]

prawda support to jest tragedia szczerze mówiąc, długo trzeba czekać na odpowiedz jeżeli wgl ktoś odpowie, a numer tel co jest podany to ja nie wiem po co on jest bo nikt tam nie odbiera jak dzwoniłem a robiłem to parę/setki razy xd

Kolego pozostaje Tobie tylko pisanie majli i czekanie az admin będzie na gg

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się