Skocz do zawartości
pavobe

Transfer domeny, jak?

Polecane posty

Możecie mi wierzyć na słowo, że już się sporo naczytałem, ale i tak nie wiem nic konkretnego...

Może mi ktoś napisać punk po punkcie, co muszę zrobić, aby przenieś domen(ę/y) z AZ.pl do MasterNet.pl? Co zapłacić, komu, ile? Co potrzebuję? Jakieś wymogi?

Szukam dalej informacji na ten temat ;).

Możecie mi wierzyć na słowo, że już się sporo naczytałem, ale i tak nie wiem nic konkretnego...

Może mi ktoś napisać punk po punkcie, co muszę zrobić, aby przenieś domen(ę/y) z AZ.pl do MasterNet.pl? Co zapłacić, komu, ile? Co potrzebuję? Jakieś wymogi?

Szukam dalej informacji na ten temat ;) .

Authinfo posiadasz?Aby uzyskać ten kod na az trzeba zapłacić różnicę pomiędzy ceną rejestracji a odnowienia..czyli np zarejestrowałeś za 1zł to 121zł musisz zapłacić.

Czyli wychodzi na to, że nie mam authinfo. W takim razie lepiej będzie mi zostać, a o transferze będę myślał przy wypłacie AdSense ;).

Authinfo posiadasz?Aby uzyskać ten kod na az trzeba zapłacić różnicę pomiędzy ceną rejestracji a odnowienia..czyli np zarejestrowałeś za 1zł to 121zł musisz zapłacić.

No chyba jestes niepowazny.

W az doplacasz roznice do ceny standardowej rejestracji i masz authinfo.

W panelu po kliknieciu w nazwe domeny masz link "dokonaj doplaty", czy cos w tym stylu. Zobacz sobie dokladnie ile musisz doplacic.

Proponuje zwyczajnie wysłać zapytanie do BOK firmy ;)

Tylko zaznacz może o jaki typ domeny chodzi.

No chyba jestes niepowazny.

W az doplacasz roznice do ceny standardowej rejestracji i masz authinfo.

W panelu po kliknieciu w nazwe domeny masz link "dokonaj doplaty", czy cos w tym stylu. Zobacz sobie dokladnie ile musisz doplacic.

Kody zostaną wydane w przypadku prawidłowo wypełnionego i opatrzonego stosownymi podpisami i pieczątkami przez abonenta danej domeny wniosku. W przypadku domen rejestrowanych w promocji kody zostaną wydane po uprzednim uregulowaniu należności w wysokości pomiędzy różnicą promocyjnej ceny rejestracji domeny a ceną przedłużenia domeny wynoszącą odpowiednio:

domena .pl 99.0 zł netto

domena .com.pl 75.0 zł netto

domeny funkcjonalne 75.0 zł netto

domeny regionalne 25.0 zł netto

Źle tą informacje w panelu na az zrozumiałem?

Witam

Źle tą informacje w panelu na az zrozumiałem?
Dobrze zrozumiałeś pod warunkiem, że @pavobe posiada domenę w okresie promocji czyli standardowo przed upływem 1 roku ważności domeny, co nie wynika z jego pierwszego posta.

Pozdrawiam

W innych firmach z tego co pamiętam w celu otrzymania kodu authinfo to wystarczyłoby dokonać dopłaty do standardowej ceny rejestracji domeny, a nie ceny odnowienia.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się