tomacha2001 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2008 Na wstępie napisze ile aktualnie zużywam: miejsce ~500 Mb transfer ~3Gb/miesiąc mysql 3 domeny 6 kilka skrzynek Potrzebuje czegoś porządniejszego (na nazwie strona się mi strasznie wczytuje) myślę ze na najbliższe miesiące potrzebuje, (najlepiej z możliwości zmiany na wyżej): miejsce 3Gb transfer >10Gb/miesiąc mysql 10 (najlepiej bez ograniczeń) nielimitowane skrzynki/konta ftp/podpięcia domen Cena wiadomo im mniej tym lepiej ale myślę ze max 200zł/rok starczy Wstępnie przejrzałem oferty i podobają mi się kei.pl (biuro extra) prohost.pl (coś pomiędzy starter a medium) - czy można się z nimi jakoś dogadać?? Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2008 Na wstępie napisze ile aktualnie zużywam:miejsce ~500 Mb transfer ~3Gb/miesiąc mysql 3 domeny 6 kilka skrzynek Potrzebuje czegoś porządniejszego (na nazwie strona się mi strasznie wczytuje) myślę ze na najbliższe miesiące potrzebuje, (najlepiej z możliwości zmiany na wyżej): miejsce 3Gb transfer >10Gb/miesiąc mysql 10 (najlepiej bez ograniczeń) nielimitowane skrzynki/konta ftp/podpięcia domen Cena wiadomo im mniej tym lepiej ale myślę ze max 200zł/rok starczy Wstępnie przejrzałem oferty i podobają mi się kei.pl (biuro extra) prohost.pl (coś pomiędzy starter a medium) - czy można się z nimi jakoś dogadać?? Proszę o pomoc. Polecam sprawdzić: http://ionic.pl/hosts.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2008 Witam, zachęcam do zapoznania się z ofertą Webh.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomacha2001 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 no to się zapoznałem z propozycjami i teraz mam większy dylemat:P kei.pl (biuro extra) 150 zł prohost.pl (coś pomiędzy starter a medium) - czy można się z nimi jakoś dogadać?? 200-300 zł webh.pl (medium) 100 zł ionic.pl (simple+) 99 zł Teraz proszę o poradę co wybrać czy klasowo są porównywalne ?? ionic.pl - mało opinii na razie kei.pl i webh.pl - zblizona oferta prohost.pl - czy da rade sie z nimi jakoś dogadać?? Czy są do tych firm jakieś kody promocyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 no to się zapoznałem z propozycjami i teraz mam większy dylemat:P W takim razie do swoje "krótkiej listy" proszę dodać także naszą ofertę, z którą gorąco zachęcam także się zapoznać. Można przy tym skorzystać z promocji z mojej stopki, czyli specjalnej zniżki dla forumowiczów WHT. W razie zainteresowania, zapraszam do kontaktu z naszym BOK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webr.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Witam zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Obecnie nasze serwery są w Polsce serwerownia to eFuturo Łódź, co oznacza niskie pingi i szybki dostęp do serwera. Pakiet MEDIUM 2GB Pojemności 25GB Transferu M/C (300GB Rocznie) 25 Baz MySQL PHP 5.2.7 MySQL 5.0.67 Konta e-mail Bez Limitu 99,99 zł brutto Rok Aby Zamówić http://klient.webr.pl/cart.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Cześć Tomek. Witam zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Obecnie nasze serwery są w Polsce serwerownia to eFuturo Łódź, co oznacza niskie pingi i szybki dostęp do serwera. Pakiet MEDIUM 2GB Pojemności 25GB Transferu M/C (300GB Rocznie) 25 Baz MySQL PHP 5.2.7 MySQL 5.0.67 Konta e-mail Bez Limitu 99,99 zł brutto Rok Aby Zamówić http://klient.webr.pl/cart.php Nad tym tutaj nawet się nie zastanawiaj. (webr.pl) Osobiście polecałbym Ci zapoznać się z: cjc.pl dust.pl ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 kei.pl i webh.pl - zblizona oferta Na papierze Kei to jednak jeden z liderów rynku hostingowego. Webh jak mu dobrze pójdzie to będzie w takim punkcie za ładnych parę lat. Jeśli miałbym i doradzać wyłącznie z tych firm co podałeś to albo kei albo prohost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomacha2001 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Po rozmowie z malu stwierdzam ze biorę ionic.pl jak się coś u nich nie powiedzie (mam nadzieje ze bedzie OK) to potem w kolejce jest kei.pl bo to jest juz sprawdzona firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badyl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Polecam kei.pl - jeżeli naprawdę chodzi Ci o stabilność i niezawodność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xaroski 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2008 bylem w nazwie jestem w home, mi z przesiadki z home doradzono iq pl wytestowany i jest ok' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach