Skocz do zawartości
jarek

koszulki, a nadruki?

Polecane posty

W sumie tak jak w temacie??

Zna ktoś dobrą firmę robiącą nadruki na koszulki??

Ja ostatnio zamawiałem chyba 14 koszulek w Gdyni, cena około 45zł (myślałem, że za taką cenę wytrzyma dość sporo...)

A tak wygląda po jednym ręcznym(specjalnie w rękach :P) praniu:

http://jarek.biz/koszulka/

Zna ktoś dobre?? tak do max 60zł za koszulkę??

pozdr.

jarek ;]

zgłoś się do mnie, to załatwimy to tak jak będzie najlepiej ;]

Ostatnio miałem pewne zlecenie w firmie w moim mieście.

Zajmują się bannerami reklamowymi, jednak z tego co wiem również nadrukiem na koszulki. Więc jak zainteresowany to pisz, dane walne na PW ;]

to ja ci polecę firmę sprawdzoną z której mam koszulkę lanową TTP http://www.kobra.poznan.pl/ > tylko uwaga nie puszczać z białymi rzeczami w pralce bo farbuje :/ najlepiej prać ręcznie

Jak będziesz robić koszulkę od nich to weź 1 dla mnie za info :P

Zależy ile tego potrzebujesz...

Zrezygnuj z tego kolorowego logo, zrób to sitem(termotransfer) albo flexem jak masz mniejszy nakład. Tylko znajdź kogoś porządnego, a nie jakieś firmy z allegro itp.

Swojego czasu trochę tego sprzedałem. Zwracaj uwagę na to czy koszulka jest dobrej firmy i jak dobrze jest wgrzany nadruk. Nie powinien zbytnio odstawać, lepiej jak ma "fakturę" taką jak koszulka - czyli dobrze wtopiony i niezbyt sztywny.

Zależy ile tego potrzebujesz...

Zrezygnuj z tego kolorowego logo, zrób to sitem(termotransfer) albo flexem jak masz mniejszy nakład. Tylko znajdź kogoś porządnego, a nie jakieś firmy z allegro itp.

Swojego czasu trochę tego sprzedałem. Zwracaj uwagę na to czy koszulka jest dobrej firmy i jak dobrze jest wgrzany nadruk. Nie powinien zbytnio odstawać, lepiej jak ma "fakturę" taką jak koszulka - czyli dobrze wtopiony i niezbyt sztywny.

hmmm... z 15-20 sztuk ;p zależy ile będzie osób... pewnie też tak do 50zł za koszulkę.. ;p

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się