Paul 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 Mam problem ponieważ rejestrator odmawia włączenia opcji aby moje dane były wyświetlane we whois domeny pl - czy jest na to jakaś metoda ? - Czy rejestrator ma prawo odmówić mi tego ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 Zależy czy domena jest zarejestrowana na firmę czy na osobe prywatną. Jeżeli na firmę to dane są jawne, a jeżeli prywatne to może prosić o utajnienie ich. Być może zarejestrowałeś domenę w promocji wtedy musisz zapłacić. Jeśli normalnie na osobe prywatną to automatycznie są zakryte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasmaklejaca 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Chyba nie da się tak zrobić, aby zarejestrować domenę .pl na osobę prywatną i dane były widoczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Chyba nie da się tak zrobić, aby zarejestrować domenę .pl na osobę prywatną i dane były widoczne... Można, tylko należy na to wyrazić zgodę, domyślnie tej zgody brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T.Trepczynski 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2008 Można utworzyć nowy kontakt do Whoisa na dane firmowe i przypisać go domenie. Kwestia tylko czy Panel danego rejestratora pozwala na taką operację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach