Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
mateusz232

Potrzebuje pliku

Polecane posty

Witam zwalilem cos w swojej instalacji phpBB3 w wersji polskiej i potrzebuje pliku common.php z folderu language/pl/

z góry dzięki pozdrawiam ;)

Ok mam. Teraz pytanie dlaczego jak w common.php zmieniam z

To Forum nie ma żadnych forów.

Na coś innego np

Zaloguj się by przeglądać.

Wywala mi błędy ?

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3545: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3547: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3548: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3549: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1)

Kwestia tego żeby wykrył "ten syf" dopisany przez notatnik na początku pliku.

Nie wiem czy notepad++ to potrafii ale znajomy go używa i sobie chwali więc warto wypróbować.

Jak coś to skopiuj wszystko oprócz pierwszej linii do nowego pliku, później przepisz tą linie ręcznie i będzie śmigać aż miło.

Pozdrawiam :)!

Gość Pokuć

PSPad www.pspad.com -> Polecam, jeden z lepszych edytorów do wielu języków. Moim zdaniem najlepszy :)

Gość N3T5kY
Notepad++ się często sypie, więc chyba przerzucę się na KEDa właśnie.

Ja mam od roku i nie zauważyłem błędów :D. Ostatnio tylko przy używaniu zapikał ups (:))

Ja od siebie polecam kate + parę dodatków :-))

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować