krk151 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Witam mam zamiar postawić serwer cs 20 slotowy i tu mam pytanie do was, gdyż 20*3=60zł a za 60zł mogę mieć już vps i co bardziej się opłaca zrobić kupić serwer w firmie czy na VPS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Jeśli masz mamonę na VPSa, to bez wahania go bierz. Chociaż z drugiej strony zwykły serwer w jednej z firm też powinien wystarczyć, ale tam prędzej czy później cię wywalą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Kwestia pingów i specyfikacji tego vpsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 VPS w PL procek 500mHZ gwarantowany ram 256 max 1024 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 netzip.com.pl Shell'e tanie i CS będzie Ci chodził dobrze. Zaufaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Shell na csa? No nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 netzip.com.pl Shell'e tanie i CS będzie Ci chodził dobrze.Zaufaj Hehe:P Od zawsze wychodziłem z założenia, że jeżeli na serwerze jest możliwość połączenia się na IRC to ten serwer powinien już pozostać tylko do IRC-a, stawianie na nim jeszcze kont www, serwerów gier jest dużą głupotą według mnie, gdyż każdy dobrze wie jak często atakowane są serwery, które udostępniają IRC-a. Nie polecam takiego rozwiązania:) My wychodzimy z takiego założenia jak opisałem, wszystko jest na innych serwerach i wszystko ma swoje miejsce, dzięki czemu jest mniej ataków niż np. na netzip czy insane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chudy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 netzip.com.pl Shell'e tanie i CS będzie Ci chodził dobrze.Zaufaj nie mow tak, bo jeszcze uwierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 VPS w PL procek 500mHZ gwarantowany ram 256 max 1024 Za słaby VPS na takiego 20 slotowy serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Za słaby VPS na takiego 20 slotowy serwer To ile slotów uciągnie taki VPS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Mój kolega kupił serwer shell tam gdzie pisałem i ma pingi no w dzień z 80... 70.. nie jest to rewelacja bo niby serwery ma w/w firma w polsce... My na serwerze CS mam pingi 40 lub 50 a serwer u niemca Oczywiście ich nie sprzedajemy tylko jest włączony rekreacyjnie. Więc tak jak kolega (vServ.pl) pisał nie wszystko na raz na jednej maszynie tak jak to robi np.netzip.com.pl czy proserw.pl i można wymieniać i wymieniać.... Pozdrawiam Ps. Shell za 90 zł na rok pod cs sie opłaca i pingi można przeboleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 Oni za 90zł rocznie oferują możliwość postawienia 40 slotowego serwera CS. Niech te konto kupi 5 osób (a napewno więcej), odpali na public, zapełnią się to będzie grało w jednym czasie 200 ludzi;p Nie nadążą maszyn kupować i to jeszcze za 90zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach