sorael 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2008 Witam... Prosze pisac w tym temacie nazwy firm hostingowych... ktore sa wedlug was bardzo dobre... nie bylo awarii itp.. a w szczegolnosci nie blokuja stron po przekroczeniu liczby zapytan jak np. nazwa.pl mam strone na Invision PoweR Board... 2 serwery nie daja rady... nie chodzi o wejscia ale zapytania ... chociaz wejsc tez troszke jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2008 Napisz coś więcej. Ile masz odwiedzin dziennie, ile jesteś w stanie płacić za serwer itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2008 Jak nie dają rady to wyłączaj funkcje aby zapytań było mniej albo vps/dedyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorael 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2008 Jak nie dają rady to wyłączaj funkcje aby zapytań było mniej albo vps/dedyk. Tak to FOrum zostanie gołe inne fora maja nawet wiecej niz u mnie i daja rade... serwer jest slaby... a ze vps to wiem i dlatego chcialem same linki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach