Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Czy ktoś korzystał z usług firmy kyt.pl? Ofertę znalazłem na allegro: http://www.allegro.pl/item396468276_hostin..._kyt_pl%5D.html Ale stronę swoją też mają: http://kyt.pl/ Ceny mają sensowne jak na podawane parametry kont, pingi ode mnie około 50-60 więc nie w USA, mimo wszystko: - forum nie działa - próżno szukać na ich stronie NIPu czy REGONu. Może to dlatego że strona wystartowała dopiero 2 dni temu (przynajmniej tak napisali w aktualnościach). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Czy ktoś korzystał z usług firmy kyt.pl? Ofertę znalazłem na allegro: http://www.allegro.pl/item396468276_hostin..._kyt_pl%5D.html Ale stronę swoją też mają: http://kyt.pl/ Ceny mają sensowne jak na podawane parametry kont, pingi ode mnie około 50-60 więc nie w USA, mimo wszystko: - forum nie działa - próżno szukać na ich stronie NIPu czy REGONu. Może to dlatego że strona wystartowała dopiero 2 dni temu (przynajmniej tak napisali w aktualnościach). Serwer jest w Polsce, nie jestem pewny ale chyba serwerownia z OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Serwer jest w Polsce, nie jestem pewny ale chyba serwerownia z OVH. Serwer nie jest w Polsce, skąd Ty to wziąłeś ? Ale OVH tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Serwer nie jest w Polsce, skąd Ty to wziąłeś ? Ale OVH tak. A dlaczego uwazasz, ze nie jest w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 A dlaczego uwazasz, ze nie jest w Polsce? Bo wiem, że jest we Francji. Prowadzisz hosting więc takie rzeczy jak sprawdzanie tras nie powinno stanowić problemu.. czy może się mylę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Wiesz, ze jest we Francji? Duchy Ci powiedzialy? Jak widze jestes specjalista od takich spraw, a moze sie myle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 mZone.pl, a widziales serwerownie OVH w PL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Wiesz, ze jest we Francji? Duchy Ci powiedzialy? Jak widze jestes specjalista od takich spraw, a moze sie myle? Może trochę spokojniej ? Tak wiem bo bardzo prosto to sprawdzić. EOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Duchy Ci powiedzialy? traceroute powiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Wtyczka do Firefoxa mówi mi to: http://geotool.servehttp.com/?ip=87.98.233...amp;host=kyt.pl Jakoś dziwnie wskazuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 % This is the RIPE Whois query server #3. % The objects are in RPSL format. % % Rights restricted by copyright. % See http://www.ripe.net/db/copyright.html % Note: This output has been filtered. % To receive output for a database update, use the "-B" flag. % Information related to '87.98.232.0 - 87.98.239.255' inetnum: 87.98.232.0 - 87.98.239.255 netname: PL-OVH descr: OVH Sp. z o. o. country: PL org: ORG-OS23-RIPE admin-c: OK217-RIPE tech-c: OTC2-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: OVH-MNT source: RIPE # Filtered organisation: ORG-OS23-RIPE org-name: OVH Sp. z o. o. org-type: OTHER address: pl. Powstancow Slaskich 16-18 address: 53-333 Wroclaw address: Poland abuse-mailbox: abuse@ovh.net admin-c: OTC2-RIPE mnt-ref: OVH-MNT mnt-by: OVH-MNT source: RIPE # Filtered role: OVH Technical Contact address: OVH SAS address: 140, Quai du Sartel address: 59100 Roubaix address: France admin-c: OK217-RIPE tech-c: GM84-RIPE nic-hdl: OTC2-RIPE remarks: ======================================== remarks: support : support@ovh.com remarks: 0 899 701 761 (france only) remarks: ======================================== remarks: troubles: remarks: + network : abuse@ovh.net remarks: + spam : http://www.spam-rbl.com remarks: ======================================== remarks: peering : noc@ovh.net remarks: prefix 213.186.32.0/19 remarks: prefix 213.251.128.0/18 remarks: - FreeIX (1Gbs) 213.228.3.244 remarks: - PariX (1Gbs) 198.32.247.104 remarks: - SfinX (1Gbs) 194.68.129.144 remarks: ======================================== abuse-mailbox: abuse@ovh.net mnt-by: OVH-MNT source: RIPE # Filtered person: Octave Klaba address: OVH SAS address: 140, quai du sartel address: 59100 Roubaix address: France phone: +33 3 20 20 09 57 fax-no: +33 3 20 20 09 58 nic-hdl: OK217-RIPE abuse-mailbox: abuse@ovh.net mnt-by: OVH-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '87.98.232.0/21AS35540' route: 87.98.232.0/21 descr: OVH Sp. z o. o. descr: Wroclaw, Poland origin: AS35540 mnt-by: OVH-MNT source: RIPE # Filtered Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Nie widzialem, oj czuje jakis podstep z Waszych pytan. Jakas intryga z tego forum nadciaga ... person: Octave Klaba address: OVH SAS address: 140, quai du sartel address: 59100 Roubaix address: France Faktycznie, moja blad. Inny IP byl na tapecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Co to jest za panel który oferują ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Zapewne adres IP ma Polską grupę adresową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Może trochę spokojniej ? Tak wiem bo bardzo prosto to sprawdzić. EOT hekko: dokladnie chcialem Ci to samo odpisac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Mają panel LxAdmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Opinie o firmach hostingowych To jest zły dział. To nie jest firma tylko zwykły krzak. Dyskusja gdzi eten pan na serwer jest moim zdaniem zbędna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tekenator 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 To jest zły dział. To nie jest firma tylko zwykły krzak. Dyskusja gdzi eten pan na serwer jest moim zdaniem zbędna. Twoja szklana kula tak powiedziała? Uzasadnij na jakiej podstawie tak twierdzisz? Nieładnie tak flejmować , czyżby konkurencja! Dodam jedynie tak od siebie, że ja nie mam problemów z hostingiem na kyt.pl i bym powiedział, że moge polecić z czystym sumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Tłumaczenie jest perfekcyjne http://kyt.pl/allegro/style/img/cp6.jpeg W sumie wygląda na reszcie stron jak przepuszczone przez translatora. Ilość Ruby process: BEZ LIMITU za 30 zł nie limitują procesów ruby i pewnie też php ... No i mają maszynę potwora z gamy kimsufi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Twoja szklana kula tak powiedziała? Nie ma danych na stronie, czyli krzak. Tak wiem, już są zdążyłeś wstawić parę minut temu. Gratuluje. @tekenatorPostów: 1 Dołączył: Dzisiaj, 13:19 Dorośnij do tysiąca i 1 roku to będę z tobą dalej dyskutował. Teraz sobie nie życzę żebyś komentował moje wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Na forum pojawiają się duchyyy co po pakietach potrafią latać (śmiech na sali) Dodam jedynie tak od siebie, że ja nie mam problemów z hostingiem na kyt.pl i bym powiedział, że moge polecić z czystym sumieniem. Tym nie innym sposobem straciłeś poważanie na tym forum. Nie pytaj dlaczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tekenator 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Nie ma danych na stronie, czyli krzak.Tak wiem, już są zdążyłeś wstawić parę minut temu. Gratuluje.Oj szklana kula widze ciąg dalszy... Dorośnij do tysiąca i 1 roku to będę z tobą dalej dyskutował. Teraz sobie nie życzę żebyś komentował moje wypowiedzi.Hmmm powoli zaczynają się "obelgi" zaraz co będziesz mi groził? Kto tu ma dorosnąć...Oj duży niesmak, strach wypowiadać swoje opinie, widzę że ilość wyprodukowanych postów ma się nijak do zachowania netykiety.Tym nie innym sposobem straciłeś poważanie na tym forum. Nie pytaj dlaczego.Hmmm też masz kule. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Tekenator: Po pierwsze jestes za swiezy na forum Po drugie zenada podawac sie za klienta swojej "firmy" (myslisz ze tu są idioci?) Po trzecie ty chcesz sprzedawac profesjonalne uslugi na kimsufi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 Hm, dziwne wchodzę na kontakt a tam numer konta, nie no faktycznie mogę wysłać przelew a w tytule dać pytanie ale chyba nie tak sobie to wyobrażałem … wiem też że niżej jest jakiś tam formularz kontaktowy ale tak jakoś wywołało to niesmak w moich oczach tyle od siebie pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2008 A ja Ci powiem @tekenator że mam szklaną kule i znam prawdziwą nazwę firmy KYT to co? Uwierzysz mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach