elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Wie ktoś może co sie dzieje z tym hostingiem ???? Od dnia wczorajszego nie mogę wejść na ich strone a każde wybranie http://www.inten.pl kończy się: Połączenie zostało zresetowane - Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. Z góry dzięki za info ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Wie ktoś może co sie dzieje z tym hostingiem ???? Od dnia wczorajszego nie mogę wejść na ich strone a każde wybranie http://www.inten.pl kończy się: Połączenie zostało zresetowane - Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. Z góry dzięki za info ! u mnie strona glowna dziala bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Nie wiem może to NEOZDRADA ma problem z ich serwerem albo i odwrotnie, w każdym razie sprawdzałem w 4 różnych przeglądarkach i na dwóch różnych OS'ach i jest to samo, witryna nie chodzi. Ping do serwera działa nawet po ip się nie otwiera witryna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Nie wiem może to NEOZDRADA ma problem z ich serwerem albo i odwrotnie, w każdym razie sprawdzałem w 4 różnych przeglądarkach i na dwóch różnych OS'ach i jest to samo, witryna nie chodzi. Ping do serwera działa nawet po ip się nie otwiera witryna. U mnie na neo działa, może mają zbanowaną klasę adresów Twojego rejonu, spróbuj parę razy rozłącz/połącz, dostaniesz kolejne IP, jeśli nie jest zbanowana cała klasa, to dość szybko trafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Wygląda na to że klasa 83.5.*.* po prostu jest zablokowana. Próby z PROXY (w3cache.tpnet.pl) zakończone z powodzeniem. Nie pamiętam czy to strefa warszawska miała pulę 83.5.*.* ale na to wygląda ze tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Wygląda na to że klasa 83.5.*.* po prostu jest zablokowana. Próby z PROXY (w3cache.tpnet.pl) zakończone z powodzeniem. Nie pamiętam czy to strefa warszawska miała pulę 83.5.*.* ale na to wygląda ze tak. Może ktoś robił atak DoS posługując się kompami z neo, które wcześniej czymś zainfekował i poleciała najintensywniejsza klasa (akurat Twoja) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Z Vectry strona też nie działa 78.88.*.* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 ja równeż mam vectre i strona dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Teraz próbuje z UPC/Chello znów strefa warszawska IP: 89.77.86.*** i oczywiście nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 UPC/Chello warszawa IP: 89.77.128.*** wynik: działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Odkąd jestem na tym forum masz odmienne zdanie na każdy temat niż ja, więc wcale mnie nie zdziwiło, że Tobie działa:) ja równeż mam vectre i strona dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Neo Poznań. Nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Poprawka -> Neo Poznań -> Działa :-) 83.20.*.* -> Klasa Adresowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Faktycznie. Mi już działa ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach