Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
BlueMan

Porównanie wydajności skryptów forów dyskusyjnych

Polecane posty

Zatem:

1 N

2 T

3 T

4 T

5 T

6 T

7 T

8 T

9 N ( nie istnieje pojęcie lider grupy, nawet jeden )

10 T

11 T

12 T

13 T

14 N

15 T

Mówisz o tym, że jak jest lista postów, to można zaznaczyć "Muli-quote post" i potem kliknąć na "Replay" i tam wylądują te posty w całości? Czy o czymś innym.

Tak lecą w całości.

W moim założeniu "cytowane selektywne" to takie jak w Przemo - sam zaznaczasz 1 zdanie wypowiedzi i cytujesz i lądują w textarea.

To też można wykonać w standardzie. Zaznaczasz zdanie/słowo i cytujesz tylko to :)

pozdr.

@sproject - chyba nie myślałeś, że nie wiem jak mój promotor się nazywa? :)

@jarek - ok, przyznaję punkt wBB3 za to cytowanie selektywne :) nie jest wygodne, ale ujdzie :)

@jarek - ok, przyznaję punkt wBB3 za to cytowanie selektywne :) nie jest wygodne, ale ujdzie :)

Jak nie jest wygodne? :) Zaznaczasz tekst, dajesz cytuj i wsio... otwiera się nowe okienko odpowiedzi od razu z tym tekstem i ew. możesz sobie zmienić edytor wysiwyg na tekstowy... i tyle :)

Co może być prostsze? :)

wBB3 według mnie ma najlepsze cytowanie selektywne w porównaniu do innych śmieci.

Swoją drogą ciekawy jestem obciążenia generowanego przez wbb3, a więc pracuj pracuj niebieski!

Ja trzymam kciuki za Ciebie :-)

@malu - a co jak nagle podczas pisania odpowiedzi chcę jeszcze kogoś zacytować... wtedy już robi się kłopot, wstecz, dalej nie działa poprawnie... .

A propos skryptów forów dyskusyjnych istnieje dość znane, aczkolwiek prawdopodobnie nie wszystkim (i stąd ten post), porównanie ich możliwości na stronie: http://www.forummatrix.org/. Nie jest może zawsze najaktualniejsze, ale pewien pogląd daje na tematykę. To np. dzięki niemu kiedyś stwierdziłem, że SMF jest całkiem niezły, a potem okazało się jeszcze, że wydajnością też nie grzeszy.

Gość Łukasz Tkacz

No no... chłopaki z mybb się poprawili, zapytań sporo choć znacznie mniej niż w 1.2

IPB tak jak myślałem ;)

Dzięki za gretzy ;-)

Mam pytanie, dlaczego piszesz "iPB", a nie "IPB" czy już tak najbardziej poprawnie "IP.Board" ? ;)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować