nfq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 Witam, mam pytanie odnośnie rozszerzeń domen. jako, że moja nazwa jest zajęta w polskich domenach, postanowiłem, zobaczyć w zagranicznych. jest wolna z rozszerzeniem .re (reunion, kolonia francuska) mam teraz pytanie, czy nie będzie z indeksowaniem tej domeny pod polskimi słowami ? np, jak się wpiszę sport, dajmy na to (nie realne oczywiście) wyskoczy moja strona z rozserzeniem .re? jestem ciekaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 Nie ma znaczenia - nie będzie problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Owszem, problemu z samą indeksacją wirtyny nie będzie, ale będzie raczej z samym wyświetlaniem wyników wyszukiwania przez gości którzy zwłaszcza mają ustawione w przeglądarkach domyślny kraj czy locales na PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Adrian: w takim wypadku nie ma znaczenia końcówka domeny a język strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2008 Działa to tak samo jak na domenach globalnych, czyli .com, net, org - przecież jak się wpiszę jakieś zagadnienie, to wyskakuje przeważnie na pierwszym miejscu link do wikipedii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach