Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 DA ??A jak dlugo czekales na mail aktywacyjny?? Direct Admin podziękówka dla Globusa :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Direct Admin podziękówka dla Globusa :] a na co mi ten direct admin?? to ja tez dziękuję chociaz juz dziekowalem na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 A jak dlugo czekales na mail aktywacyjny?? Nic nie czekałem Od razu przyszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Nic nie czekałem Od razu przyszedł. aha.. bo ja pare dni temu zalatwialem u slowaka zeby mi zalozyl konto.. i cholera z tym seznam.cz (czeskie emaile) bo jezeli nie zalogujesz sie tam i nie wybierzesz z jakiej kategorii chcesz reklamy to ci maile nie beda przychodzic, i ten aktywacyjny mi nie doszedl :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mario11 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Siemka moze ktos mi na pw napisac jak zlozyc? potrenowal bym sobie na linuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 ~# cat /proc/cpuinfoprocessor : 0 vendor_id : GenuineIntel cpu family : 15 model : 2 model name : Intel? Xeon CPU 2.66GHz stepping : 5 cpu MHz : 2666.006 cache size : 512 KB physical id : 0 siblings : 2 core id : 0 cpu cores : 1 fdiv_bug : no hlt_bug : no f00f_bug : no coma_bug : no fpu : yes fpu_exception : yes cpuid level : 2 wp : yes flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cid xtpr bogomips : 5336.03 clflush size : 64 całkiem ładnie to wygląda .. tylko ludzie nie rzucajcie tam wszystkiego co popadnie i nie rejestrujcie kont co minutę ... bo potem znowu będą problemy ..spokojnie. edit : lepiej ;P ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 @Art_ po co tyle kopiujesz? nie możesz jednego i napisać x4? lol... użytkownik: mateusz322 założył mi bez problemu Będzie na testy. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Siemka moze ktos mi na pw napisac jak zlozyc? potrenowal bym sobie na linuchu najpierw to sie naucz odmieniac słowo linux... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Ludzie leca na konta jak na cieple bułeczki Postaram sie wszystkich jak najszybciej zarejestrować. Piszac ze chcesz konto pisz od razu login do konta i maila ułatwi mi to zycie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 btw czy te vpsy nie sa automatycznie restartowane co 24h ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Darmowe są. (niektóre) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Zależy - czasami chodzą 10 dni, czasami 4 godziny... btw. pamiętajcie o tym że macie tylko 10GB trafficu ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Traffik podniesli na 15 gb od 1 stycznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 Ludzie leca na konta jak na cieple bułeczki Postaram sie wszystkich jak najszybciej zarejestrować. Piszac ze chcesz konto pisz od razu login do konta i maila ułatwi mi to zycie;) a też mogę prosić ? a tak na marginesie to współczuję, pół forum rejestrować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2008 btw czy te vpsy nie sa automatycznie restartowane co 24h ? tego to nie wiem, zamulają tak, że musze restartowac go recznie.. max 16h wytrzymal ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 sory ale tworzenie kont trochę sie przeciągnie gdyz mój kontakt w Czechach gdzieś wyjechał ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 Spotkał się ktoś z takim problemem że serwer nie chce wystartować z panelu. Nie dawno udało mi sie przez jakieś proxy to zarejestrować przez jakieś proxy, której już nie działa ale od tego czasu nie mogę tego uruchomić z panelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 Spotkał się ktoś z takim problemem że serwer nie chce wystartować z panelu. Nie dawno udało mi sie przez jakieś proxy to zarejestrować przez jakieś proxy, której już nie działa ale od tego czasu nie mogę tego uruchomić z panelu Wykorzystałeś traffic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 max 2 dni utrzymałem online... Mam takie pytanie na marginesie, cze pipni ma oferte serwerow dedykowanych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 Nie =] najwyżej do nich maila trza by skrobnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 niestety nie maja Dedykow tylko Vps-y i WWW max 2 dni utrzymałem online... Mam takie pytanie na marginesie, cze pipni ma oferte serwerow dedykowanych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 a te vpsy za kase ? jak sie trzymaja ? czy komus sie juz udalo cos kupic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 pisac na gg [numer usunięty na wniosek autora], napisac ze jestescie z webhostingtalk-a, podac email i login - zakladam konta w 2 minuty, jak tylko bede na gg uwaga: konta na ktorych nic nie bedzie, konta sluzace do spamowania, zajmowania transferu, stawiania serwerów do gier i tak szybko zostana skasowane, wiec nie warto zaczynac ... a do gier to sie nie nadaje, sprawdzane, co 5-30 minut lubi np przez 10sekund w ogole nie odpowiadac (pingi nie docieraja, gra sie rozlacza, strona www nie odpowiada).. ja to uzywam jako vps do nauki.. poducze sie linuxa i za niedlugo kupuje porządny dedyk.. bo to to złomik ;] ps. na serwerach jest 128MB RAM - mało! dodatkowo 128MB jest pliku wymiany - ale u mnie: 1. nie dało się z tej pamięci skorzystać, po zajeciu ok 120MB ramu serwer przestał odpowiadać, ssh mowil ze mało pamięci i w ogole.. 2. nie mozna bylo przypisac wiekszej ilosci pamieci jako plik wymiany 3. dyski twarde osiągają transfery rzędu 3 MB/s !!!! (domowy pecet osiąga 30-50!!!), zamuła straszna!! no to tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 ja w ogole nie moge zainstalowac ani phpmyadmin ani mysq-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 a tam ;P jeszcze 50 mb wolnego trochę da sie porobić .. z tym że faktycznie uptime 2 dni to granica możliwości .. nie wiem dlaczego , potem , trzeba wejsc do panelu i wyłączyc/włączyc serwer ... zreszta dając reboot też zwis ;D no ale czego się spodziewać po darmowym vpsie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach