Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
heyup

Dobry hosting

Polecane posty

Poszukuję w miarę taniego hostingu na portal z tapetami (darmowe serwery się nie sprawdziły).

Jego pojemność powinna być jak największa (10-15GB wystarczy) i mieć nielimitowane miejsce na bazy danych mysql i naturalnie obsługiwać php.

Proszę o polecenie jakiegoś hostingu, kompletnie nie rozeznaje się w tej kewstii :P

Jakim budżetem dysponujesz? Ile transferu potrzebujesz?

Oczywiście szukam jak najtańszego, myślę że 300-400zł, transfer conajmniej 50GB miesięcznie (jednak gdy portal się rozrośnie zapewne trzeba będzie więcej)

Dobry hosting a Twój budżet z opisanymi wymaganiami to raczej kwestie trudne do pogodzenia. Napisz czego dokładnie oczekujesz, czy zależy ci na serwerze w PL, na jakimś konkretnym panelu, a może kwestie supportu i uptime-u są dla Ciebie drugorzędne.

Ogólnie serwisy z tapetami to nie zabawki i potrafią dać hostingowi w kość. Z byle jakiego hostingu szybko Cię wyeksmitują :P

Mój budżet jest taki jakie są obecne przychody ze strony :P

Nie znam się na hostingach, nie zależy mi na serwerach w Polsce, support dla mnie jest drugorzędną sprawą, panel też nie jest dla mnie ważny, nie poszukuję obecnie jakiegoś ultra-hostingu, chodzi mi przedewszystkim o dużą ilość miejsca i nielimitowane bazy mysql.

Ogólnie serwisy z tapetami to nie zabawki i potrafią dać hostingowi w kość. Z byle jakiego hostingu szybko Cię wyeksmitują

To tak mogą mnie wywalić bez niczego z hostingu?!

To tak mogą mnie wywalić bez niczego z hostingu?!

Bez niczego nie, ale... z tym wszystkim co masz to i owszem :P

Co jak i dlaczego... to już pewnie ktoś dalej pociągnie ten temat, aby Ci wyjaśnić. Pisząc dalej całkiem już poważnie, to na Twoim miejscu szukałbym jakiejś firmy z serwerami za granicą (np. w DE) bo jak się domyślam... ruchu też będziesz potrzebował jeśli serwis będzie popularny i te 10-15GB straczyć Ci może tylko na początek.

Jak bez niczego? Wywalą cie za obciążenie. Szukaj porządnego managed VPS i nawet nie zastanawiaj sie nad shered.

Ja jednak potrzebuję serwera na TERAZ właśnie na początek, zamierzam z niego korzystać jakieś 6 miesięcy a później zmienić na większy(albo ten VPS) tak więc nadal czekam na propozycje (serwerów w DE i innych), a co sądzicie o DreamHost?

Poszukuję w miarę taniego hostingu na portal z tapetami (darmowe serwery się nie sprawdziły).

Jego pojemność powinna być jak największa (10-15GB wystarczy) i mieć nielimitowane miejsce na bazy danych mysql i naturalnie obsługiwać php.

Proszę o polecenie jakiegoś hostingu, kompletnie nie rozeznaje się w tej kewstii :P

Polecam naszą platformę hostingową: http://3it.pl/?id=primeextra.

W cenie 70GB transferu miesięcznie, cena roczna to 264 zł netto.

Jak aktywujesz konto i zgłosisz że otrzymałeś ofertę z WHT otrzymasz rabat 20%.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować