Skocz do zawartości
latet

Co się dzieje z Home.pl ?

Polecane posty

Witam,

Mam pytanie do klientów Home.pl, do których sam się zaliczam.

Przez długi czas nie mogłem złego słowa powiedzieć na jakość ich usług.

Ostatnio (mniej więcej w ciągu ostatnich kilkunastu dni) pojawiły się uciążliwe problemy z pocztą przez POP3 i SMTP.

Np. wysyłanie nawet 1 KB maila trwa wiele minut. Albo odbieranie maili ze średnio-dużymi załącznikami trwa w nieskończoność. Parę dni temu maile przychodzące przez parę godzin w ogóle nie dochodziły na konta. Itd, itp.

Z konsultantami też jakby coraz trudniej się dogadać. Dawniej ochoczo i fachowo przystępowali naprawy zgłoszonej awarii, a teraz najpierw jakieś autoryzacje, sracje, fragmenty haseł każą sobie podawać, tylko po to, aby się upewnić, że ja to ja. Potem seria pytań o moje oprogramowanie, standardowe zwalanie winy na mojego firewalla, itp...

Czy ktoś ma podobne spostrzeżenia (głównie chodzi mi o problemy z mailem).

Dzięki,

latet

Z konsultantami też jakby coraz trudniej się dogadać. Dawniej ochoczo i fachowo przystępowali naprawy zgłoszonej awarii, a teraz najpierw jakieś autoryzacje, sracje, fragmenty haseł każą sobie podawać, tylko po to, aby się upewnić, że

Ojej, wielka rzecz podac fragment hasla.

Jestem w Home od ladnych paru lat i zawsze o ile pamietam tak bylo.

Mamy kilka kont na Home, zarowno mailowych jak i serwerow. Wszystko dziala tak, jak zwykle, czyli super. Nie ma w Polsce hostingu z ktorego bylbym bardziej zadowolony [a doswiadczenie mam spore, m.in. Progreso, Kei, IQ, Proste, OVH i kilka innych].

Gość

przez chwilę miałem problem jakoś dwa dni temu, ale to tak z pół godzinki...

może to rzeczywiście problem Twojej sieci czy coś : )

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się