krk 2 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 Witam mam pytanie jak przenieść dane oraz userow z jednego konta resellera na drugie w obu są panele DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 W panelu resellera opcja backup management albo zarządzanie backupami tłumacząc na nasze. Musisz po kolei backupwać wszystkich userów łącznie z resellerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 A masz dostęp do admina na obydwóch serwerach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 Tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 NO to tam masz opcje transfer accounts miedzy serwerami nic w tym trudnego Podajesz tylko ip robi ci kopie i wysyła na FTP drugiego serwera a tak z pozycji admina przywracasz backup i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 NO to tam masz opcje transfer accounts miedzy serwerami nic w tym trudnego Podajesz tylko ip robi ci kopie i wysyła na FTP drugiego serwera a tak z pozycji admina przywracasz backup i po problemie kurde kolego masz u mnie piwko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 troche testowania czytania i bawienia się i wszystko sie wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 ehh przy przesyłaniu wyskakuje taki błąd Unable to exact backup/user.conf from /home/tmp/viphost/ncomputer.tar.gz : Error while extracting backup/user.conf to /home/tmp/viphost/ncomputer as diradmin : gzip: stdin: unexpected end of file /bin/tar: Unexpected EOF in archive /bin/tar: Error is not recoverable: exiting now You do not own the IP 85.114.135.74. User ncomputer will not be created Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 muszesz zmienić na korzystanie IP z aktualnego serwera a nie z IP serwera starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach