DjDarrek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 Witam, szukam taniego serwera ded. w granicach do 150zł/m-c - wiem ze za taką cenę nie będzie cudów, ale ważne żeby był jako-taki... może być coś porównywalnego z ofertą ovh (najtańszy plan) jednak najwazniejsze ZEBY W TEJ CENIE ZAINSTALOWANY BYL WINDOWS, A NIE INNE OPROGRAMOWANIE! bardzo proszę o rady, opinie oraz inne przydatne info. pozdrawiam i czekam na jakiekolwiek info! miłego dnia, Darek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 Ale windows i tak jeszcze kosztuje za lukaj na livenet.pl i po proś o semperonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjDarrek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 Ale windows i tak jeszcze kosztuje za lukaj na livenet.pl i po proś o semperonka widzę tam najtańszy serw za 170zł, ale to jest całkowita cena z windowsem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 widzę tam najtańszy serw za 170zł, ale to jest całkowita cena z windowsem ? "System operacyjny CentOS Enterprise" Więc nie z windowsem, za windowsa zapłacisz dodatkowo jakieś 50 zł miesięcznie jeśli w ogóle Ci zaoferują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 Potrzebujesz calego dedyka..? Jesli nie moze VPS z windowsem na pokladzie..? http://www.hosteurope.de/produkte/VPS-Windows Dedyka calego z winda mozesz nie zdobyc za tak male pieniadze. Wiaze sie to przede wszystkim z kosztami licencji microsoftu na ich serwerowe oprogramowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjDarrek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 Potrzebujesz calego dedyka..? Jesli nie moze VPS z windowsem na pokladzie..?http://www.hosteurope.de/produkte/VPS-Windows Dedyka calego z winda mozesz nie zdobyc za tak male pieniadze. Wiaze sie to przede wszystkim z kosztami licencji microsoftu na ich serwerowe oprogramowanie. tak, potrzebny cały dedyk, muszę zjechać na jakości sprzętu, byle był windows! wiec co, nie znajde nic w tej cenie ? a moze w którejś z firm można " negocjowac" sprawy typu " zamiast 1gb ram proszę o 512 i mniejszą cene itp... czy raczej to nie osiągalne... ? "System operacyjny CentOS Enterprise" Więc nie z windowsem, za windowsa zapłacisz dodatkowo jakieś 50 zł miesięcznie jeśli w ogóle Ci zaoferują. ok, rozumie! i przy okazji witam mojego dostawce serwera hekko is the best! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 jedynie chyba tylko strato.de pośrednik w .pl - xxl-web.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjDarrek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 jedynie chyba tylko strato.depośrednik w .pl - xxl-web.pl kiedy tam znalazlem najtanszy chyba za 69Euro... chyba że źle patrzyłem, lub nie dopatrzyłem ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 139zł najtańszy u pośrednika. W strato bowiem 25€ - jak poszukasz to znajdziesz, oni mają zakręconą stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 A czemu jak można wiedzieć zależy ci tak na Windowsie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 tibia? ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjDarrek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 tibia? ;f fujj... zadne takie... naprawde zdradzić nie mogę, ale musi być windows... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vetinari 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 Jeżeli serwer w USA nie jest problemem i taka konfiguracja Cie satysfakcjonuje: Intel CeleronD 64 2.66 Ghz 512MB RAM 120GB SATA Hard Drive Windows Server 2003 STD 2 IP's 10mbps dedykowane (tu masz speedtest klik) Cena 57,5$~145zł (przy płatności przez paypal) kontrakt zdaje się miesięczny To wpadnij na http://volumedrive.com/dedicated/ Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 Apropos VolumeDrive: + Josh sie naprawde stara (jezeli chodzi o support i ugodowosc to ciezko Ci bedzie lepiej trafic, szczegolnie w tym przedziale cenowym), - ciagle sa 'out of stock', wiec maszyny raczej nie dostaniesz od reki, - ostatnie czeste problemy BrustNET'u (DC, w ktorym kolokuje sie VD) powoduja, ze w chwili obecnej niestety nie jest to najlepszy wybor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vetinari 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 Jak powie, że chce serwer w datagram.com w NYC to większych problemów mieć nie będzie. Co do reszty, święta prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gurek 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2008 Za ten w livenet zapłacisz 170 zł, natomiast jeżeli chcesz mieć Windows XP to 10 zł dolicz miesięcznie Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2008 Za ten w livenet zapłacisz 170 zł, natomiast jeżeli chcesz mieć Windows XP to 10 zł dolicz miesięcznie Pozdro XP? Na serwer..? Ja wiem ze to takze na nt oparte.. ale.. o jejku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2008 Witam, szukam taniego serwera ded. w granicach do 150zł/m-c - wiem ze za taką cenę nie będzie cudów, ale ważne żeby był jako-taki... może być coś porównywalnego z ofertą ovh (najtańszy plan) jednak najwazniejsze ZEBY W TEJ CENIE ZAINSTALOWANY BYL WINDOWS, A NIE INNE OPROGRAMOWANIE! bardzo proszę o rady, opinie oraz inne przydatne info. pozdrawiam i czekam na jakiekolwiek info! miłego dnia, Darek. Mogę zaoferować maszynę z Windows 2003 Web 1CPU jednakże w cenie 290 zł + VAT. Procesor 1 x Core 2Duo T5500, dysk 160GB SATA, 1GB Ramu. transfer 2000GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach