Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
TrustSEO

Colostore.com

Polecane posty

Adres: http://colostore.com

Obecnie kupiłem u nich serwer C2D z extra dyskiem i ramem :P Co mogę już powiedzieć na ich temat przede wszystkim jakość suportu jest po prostu nie wiarygodna!! Od momentu zakupienia serwera do pierwszego maila od nich mineło może 5 min. Po około 3h serwer już działał. W tym czasie prowadziliśmy rozmowę na temat serwera i tego co chcę na nim mieć. Miałem problem z szybkością "neta" po wysłaniu zapytania po 3 min poprawa łącza do normalnych parametrów i mail z informacja gdzie jest problem (błędna konfiguracja debiana - nie ma full duplex) i natychmiastowa chęć że się tym zajmą - wybrałem admina bo dokładne opisali gdzie może być problem i sam chciał to zrobić. Kontakt telefoniczny rewelacja 1 sygnał po wybraniu departamentu i już rozmawiałem z kompetentną osobą która bardzo mi pomogła.

Przez cały czas od zamówienia prowadzą za rączką i informowali mnie o postępie prac związanego z moim serwerem - człowiek nie automat!

Zobaczymy dalej jak będzie się układała moja współpraca z nimi jednak na chwile obecną powiem tylko jestem pod wrażeniem że można tak obsługiwać klienta

PS:

Strona wygląda jak wygląda jednak naprawdę polecam z nimi współpracę i coś czuję że tym razem się nie zawiodę na serwerowni i na adminie którego polecił mi BOSS

Witam,

I jak jest obecnie? Rok już prawie minął :D

Również jestem ciekaw, dobrą oferte mają;]

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować