soon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 Tak jak w temacie, szukam serwera dedykowanego u polskiego pośrednika. Do 300zł. Mile widziana duża ilość RAMu. Czekam na specyfikacje i oferty cenowe pod moim postem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 Może opisz pokrótce czego oczekujesz. Czy sam serwer, administracja, jakiś panel ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 Za administracją ? Pod gre czy jakieś duże forum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 pod mp3p.pl bardzo dużo zapytań do bazy z administracją? nie, chyba nie. Chociaż chętnie bym zlecił instalacje lighttpd + fcgi oraz optymalizacje mysql, tak aby wszystko ładnie śmigało. panel: nie wymagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 Hmm nie wiem jak z regulaminem serwerowni, czy dopuszczą Ci mp3. Jak chcesz polskich pośredników to wybór masz zawężony. Druga kwestia to mała kwota, tak 400-450 byłoby już ok. Moje typy: http://www.ovh.pl/produkty/start100mpluspluslarge.xml http://xxl-web.com/serwerydedykowane/00000...92e0bc9a03.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 mp3 jak mp3, nic na serwerze nie trzymam Skrypt jest tylko pośrednikiem w przeszukiwaniu wrzuta.pl i pobieraniu plików na pewno nie xxl-web trzymałem tam już na vpsie. nie jestem zadowolony z szybkości łącz. chwale sobie hosteurope ale nie stac mnie by wykupić na rok, a jak wezmę na miesiąc to muszę płacić o 50euro więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 Wystarczy dobrze z konfigurowany serwer pod mysql'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 chwale sobie hosteurope ale nie stac mnie by wykupić na rok, a jak wezmę na miesiąc to muszę płacić o 50euro więcej Umowę masz na rok ale płatności miesięczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 Umowę masz na rok ale płatności miesięczne No tak, ale są jakieś zobowiązania. Nigdy nie wiadomo kiedy sprzedam stronę, albo zabraknie mi pieniedzy na dalsze opłaty. .... jeszcze jedna sprawa: jak wybieram 1Monat to jest napisane (+ EUR 50 Mon.) <- oznacza to, że miesięcznie będę płacił o 50euro więcej? czy 50 euro więcej za montaż... mon = Monatlicher? czy mon = Monat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 Zawsze możesz odsprzedać na forum Co do ceny, klikasz "Preis neu berechnen" i Ci podlicza. Tak, extra płatne co miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 Zawsze możesz odsprzedać na forum Co do ceny, klikasz "Preis neu berechnen" i Ci podlicza. Tak, extra płatne co miesiąc A już liczyłem na to że to montaż Relayed mi coś doradza, może coś wspólnie znajdziemy. Dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Tak jak w temacie, szukam serwera dedykowanego u polskiego pośrednika. Do 300zł. Mile widziana duża ilość RAMu. Czekam na specyfikacje i oferty cenowe pod moim postem. Mogę zaoferować serwer dedykowany o parametrach: procesor Core 2 Duo T5500 pamięć 1GB RAM dysk twardy 160 GB SATA dostęp do konta root 500 GB transferu miesięcznie system operacyjny Linux / BSD Zdalny reset 2 adresy IP łącze 100Mbps Instalacja Gratis Cena brutto: 305 zł Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2007 Hi xxl-web.pl = strato.de osobiście mam tam 1 serwer oparty na opteronie i śmiga ;] Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach